Menu
 

"Super Nova" futbolisti Olainē zaudē arī otro spēli par vietu virslīgā

  • Autors:  Apriņķis.lv
"Super Nova" futbolisti Olainē zaudē arī otro spēli par vietu virslīgā Latvijas Futbola federācija

Sporta kluba “Super Nova” futbolistiem arī otrajā pārspēlē par vietu nākamās sezonas Latvijas virslīgas turnīrā sestdien Olaines stadionā neizdevās izrādīt cienīgu pretestību futbola kluba “Metta” / Latvijas Universitātes komandai – zaudējums 0:3 un sagrāve 2:10 divu spēļu summā.

Latvijas pirmās līgas vicečempionu SK “Super Nova” un virslīgas priekšpēdējās septītās vietas īpašnieku FK “Metta”/LU otrajā spēlē, tāpat kā pirmajā pirms trim dienām Rīgā, līdz pirmā puslaika vidum rezultāts netika atklāts. Tad precīzs sitiens izdevās viesiem, 40.minūtē viņi pārsvaru divkāršoja, bet pirmās stundas beigās iesita arī trešo golu. Šoreiz “Super Nova” komandai neizdevās tikt arī pie goda vārtiem.

Tiesa, tā kā Latvijas Futbola federācija vēl nav oficiāli apstiprinājusi nākamā gada virslīgas čempionāta dalībnieku skaitu (šosezon to bija astoņi) un nav izslēgta turnīra paplašināšana, var izrādīties, ka šonedēļ aizvadītajām pārspēlēm nav bijusi sportiska nozīme.

Jāatgādina, ka Latvijas pirmās līgas noslēguma tabulā SK “Super Nova” debijas gadā ieņēma otro vietu (59 punkti) aiz “BFC Daugavpils” / “Progress” futbolistiem (67 p.). Piektajā vietā ierindojās Ķekavas futbola klubs “Auda”.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.