Menu
 

"Auda" uzvar Daugavpilī, citiem Pierīgas futbola klubiem vairāk zaudējumu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Kristians Putniņš, FK "Auda" Foto - Kristians Putniņš, FK "Auda"

Latvijas futbola virslīgas 27.kārtas spēlē Ķekavas “Auda” viesos ar 2:0 uzvarēja “BFC Daugavpils” futbolistus un turpina cīņu par vietu labāko trijniekā. Vairumam citu Pierīgas komandu nedēļas nogale futbola laukumos nav bijusi veiksmīga.

Daugavpilī spēles likteni “Audas” labā pirmajā pusstundā izšķīra Redžinaldu Ramirešs. 14 minūtes pēc mača sākuma viņš realizēja 11 metru soda sitienu, bet 14 minūtes vēlāk trāpīja viltīgu sitienu vārtu stūrī – 2:0.

ŠĪ FK “Auda” futbolistiem bija desmitā uzvara sezonas 27 spēlēs (39 punkti). Tikpat punktu ir trešajā vietā esošajam futbola klubam “Liepāja”, punkts mazāk ir “Valmiera FC” – konkurentiem gan ir spēle rezervē. Pārliecinoši pēdējā desmitajā vietā ir sporta klubs “Super Nova”/Salaspils futbolisti (8 p.), kuri pirmdien savā laukumā uzņems futbola klubu “Liepāja”

Latvijas pirmās jeb Nākotnes līgas 17.kārtā Apvienotās futbola akadēmijas (AFA)“Olaine” komanda piedzīvoja smagu zaudējumu 0:4 viesos pret “Leevon Saldus” vienību – pretinieki katrā puslaikā guva pa diviem vārtiem. Divās citās spēlēs Pierīgā futbola skola “Alberts” Upesciema stadionā ar 0:4 negaidīti zaudēja vienam no pastarīšiem futbola klubam “Dinamo Rīga”, bet Salaspilī FK “Beitar” futbolisti pārspēja RFS dublierus 3:2.

AFA “Olaine” ar četrām uzvarām un četriem neizšķirtiem 17 mačos tabulā ieņem devīto pozīciju.

Ar pārliecinošu uzvaru Latvijas otrās līgas otrā posma B grupas turnīru sācis futbola klubs “Salaspils”, kas savās ar 4:0 pieveica FK “Liepāja” otro komandu. Spēles pirmajā stundā divreiz precīzs bija Svetoslavs Čugunovs, bet pēdējā pusstundā – Maksims Puzikovs un Vladislavs Mihailovs. Savukārt FK “Ķekava/Auda” izbraukumā pret “Staiceles bebriem” otrajā puslaikā atspēlēja divu vārtu deficītu un cīņu beidza neizšķirti 3:3. Viesiem precīzi bija Ģirts Treimanis un divreiz Rūdolfs Zicāns.

B grupā (turnīrā par 9-16.vietu) FK “Salaspils” ieņem otro vietu (13 p.) un “Ķekava/Auda” sesto (8 p.).

Latvijas trešās līgas centra grupā AFA “Olaine” otrā komanda ar 0:3 zaudēja FK “RSU” futbolistiem un tabulā saglabā trešo pozīciju (36 p.) aiz JFK “Daugava”/Salaspils Futbola skolas (47 p.) un futbola kluba “Union” (39 p.), kas, pateicoties Edgara Urbāna precīzajam sitienam, ar 1:0 pārspēja Rīgas Futbola skolas otro komandu.

Zaudējums arī dāmu futbola klubam “Olaine”, kas svarīgā spēlē cīņā par sudraba medaļām Sieviešu līgā  pret Liepājas Futbola skolu, gandrīz visu otro puslaiku spēlējot skaitliskā mazākumā, piedzīvoja sakāvi 2:6. Mājiniecēm vārtus guva Anžela Ļebedeva un Nikola Preijere. Neveiksme Ķekavas “Audai”, kas cīņā pret līderēm SFK “Rīga” futbolistēm vēl priekšpēdējā minūtē zaudēja tikai 0:1, tomēr beigās piekāpās 0:2.

FK “Olaine” tabulā ir trešajā vietā (27 p.) aiz SFK “Rīga” (37 p.) un Liepājas FS (35 p.). “Audai” astoņu klubu konkurencē ir sestā vieta (7 p.).

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.