Menu
 

Siguldas basketbolisti Latvijas kausa izcīņu sāks no pirmās kārtas, ķekavieši un salaspilieši – no otrās

  • Autors:  Apriņķis.lv
Ilustrācija - basket.lv Ilustrācija - basket.lv

Ceturtdien notikušajā “Užavas” Latvijas kausa izcīņas izlozē basketbolā noskaidrots, ka basketbola klubs “Sigulda/Modern house” turnīru sāks no pirmās kārtas, bet BK “Ķekava” un Salaspils sporta skola – no otrās.

Pagājušās sezonas Reģionālās basketbola līgas (LBL3) čempioni siguldieši pirmajā kārtā tiksies ar basketbola skolas “Tukums” komandu. Uzvarētāji – tāpat kā visās citās kārtās līdz finālam – tiks noskaidroti divu spēļu summā. Mači paredzēti oktobra otrajā pusē, turklāt turnīra atklāšanas spēle notiks tieši Siguldā.

Nākamajā kārtā pirmās kārtas veiksminieki tiksies ar basketbola klubu “Grobiņa”. Šosezon gan BK “Sigulda/Modern house”, gan BS “Tukums” spēlēs pēc ranga otrajā spēcīgākajā Nacionālajā līgā.

Latvijas kausa otrajā kārtā basketbola klubs “Ķekava” sacentīsies ar “Gulbenes bukiem”/BJSS, bet Salaspils sporta skolas basketbolistu pretinieki būs basketbola klubs “Jelgava”. Arī visas šīs komandas šosezon startēs “Ramirent” Nacionālajā basketbola līgā. Otrās kārtas mači plānoti novembra pirmajā pusē.

Latvijas kausa ieguvēji kļūs zināmi finālspēlē 17.februārī. Pagājušajā sezonā par trofejas īpašniekiem otro gadu pēc kārtas kļuva “VEF Rīga” basketbolisti.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.