Menu
 

Salaspils handbolisti izcīna pirmo uzvaru sezonā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - "Sports Ludzas novadā" Foto - "Sports Ludzas novadā"

Latvijas vīriešu handbola virslīgas čempionāta otrajā kārtā pirmo uzvaru šosezon izcīnījuši “Salaspils” handbolisti, kuri sestdien viesos pārspēja handbola klubu “Vaiņode”.

Iepriekšējās sezonas virslīgas turnīra lejasgala komandu savstarpējo cīņu ar trim precīziem metieniem pēc kārtas iesāka salaspilieši, taču laukuma saimnieki ne tikai ātri izlīdzināja rezultātu, bet puslaika vidū arī paši panāca četru vārtu pārsvaru (10:6). Līdz pārtraukumam viesi uz brīdi atguva vadību, bet pārtraukumā sāncenši devas, tablo vēstot likumsakarīgu neizšķirtu 15:15.

Arī pēc pārtraukuma, zaudējuši pirmos divus vārtus, “Vaiņodes” handbolisti atbildēja ar sešiem pēc kārtas un otrā puslaika vidū bija vadībā (23:19). Taču atlikušajā laikā laukumā dominēja Salaspils komanda, kas beigās svinēja uzvaru 30:26.

Uzvarētājiem Kaspars Luksis guva septiņus, Artūrs Kļaviņš sešus un Ivars Brics piecus vārtus.

Jau ziņots, ka virslīgas čempionāta pirmajā spēlē “Salaspils” ar 32:44 piekāpās pašreizējiem valsts čempioniem “Tenax Dobele” handbolistiem. Neveiksmi sezonas pirmajā spēlē Latvijas pirmajā līgā piedzīvoja arī Ulbrokas sporta kluba komanda, otrdien šajā turnīrā debitēs Salaspils sporta skolas handbolisti, bet nākamsestdien sezonu atklās arī Salaspils sporta skolas dāmu komanda.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.