Menu
 

Ulbrokas handbolisti zaudē savās mājās, salaspilieši uzvar izbraukumā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Ulbrokas handbolisti zaudē savās mājās, salaspilieši uzvar izbraukumā arhīvs

Latvijas handbola pirmās līgas sestās kārtas spēles svētdien aizvadījuši abi Pierīgas vīru klubi. Pie otrā panākuma sezonā tika “Salaspils/Mērnieks ZM” komanda, bet Ulbrokas sporta kluba handbolisti piedzīvoja trešo neveiksmi, liecina Latvijas Handbola federācijas informācija.

Salaspilieši izbraukuma spēlē pret “Dobele/Tērvete” ātri nonāca zaudētājos ar triju vārtu starpību (0:3), tomēr pirmā puslaika otrajā pusē deficītu likvidēja (12:12) un drīz pēc pārtraukuma pirmo reizi izvirzījās vadībā (17:16). Atlikušajā laikā cīņa ritēja punkts punktā, bet pēdējo vārdu tomēr teica viesi, kuri 72 sekundes līdz beigām iemeta uzvaras vārtus un savējos nosargāja neskartus – 26:25.

“Salaspils/Mērnieks ZM” rindās visvairāk precīzu metienu bija Artūram Ozerskim (12) un Kasparam Luksim (7). Ar divām uzvarām un četriem punktiem viņi tabulā ieņem sesto vietu.

Ceturtajā pozīcijā ar sešiem punktiem ir Ulbrokas sporta kluba komanda, kas mājas spēlē piekāpās Ludzas sporta kluba “Latgols” junioriem 26:35. Deviņus vārtus guva Mareks Koroļkovs, piecus – Andris Lazda.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.