Menu
 

Mārupes volejbolistes sezonu sāk ar zaudējumiem piecos un trijos setos

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Mārupes sporta centrs Foto - Mārupes sporta centrs

Mārupes sporta centra dāmu volejbola komanda Latvijas čempionātu šonedēļ sākusi ar diviem zaudējumiem – sīvā piecu setu cīņā pret Rīgas Stradiņa Universitātes un Murjāņu sporta ģimnāzijas otro komandu un neveiksmi trijos setos pret volejbola klubu “Jelgava”.

Pirmajā mačā viesos pret RSU/MSĢ-2 vienību mārupietes pārliecinoši vinnēja pirmo setu, labi iesāka arī otro (5:0), taču zaudēja gan to, gan arī trešo setu. Ceturtajā viņas atkal bija krietni pārākas, bet izšķirošajā piektajā setā, no 9:13 galotnē panākušas 13:13, tomēr piekāpās – 2:3 (25:12, 15:25, 27:29, 25:14, 13:15). Mārupes komandai visvairāk punktus nopelnīja Līga Strautniece (17) un Elza Kjakste (12).

Svētdien Mārupes sporta kompleksā pret VK “Jelgava” visi trīs seti aizritēja pēc līdzīga scenārija – viešņas ātri ieguva dažu punktu pārsvaru, kādā brīdī mājinieces pietuvojās, bet beigās pārākas allaž bija jelgavnieces – 0:3 (21:25, 18:25, 19:25). Krista Zeide nopelnīja piecus punktus.

Latvijas dāmu volejbola čempionāta pamatturnīrā septiņas komandas aizvadīs triju apļu turnīru, pēc kura sešas labākās komandas turpinās cīņu par medaļām izslēgšanas turnīrā (divas labākās uzreiz nodrošinās vietu pusfinālā).

Jāatgādina, ka iepriekšējā sezonā, kad izspēles sistēma bija atšķirīga, Mārupes volejbolistes kļuva par Nacionālās līgas čempionēm, bet Latvijas čempionātā piedzīvoja zaudējumu ceturtdaļfināla sērijā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.