Menu
 

Zaudējumus piedzīvo Salaspils handbolistes un Ulbrokas handbolisti

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Salaspils sporta skola Foto - Salaspils sporta skola

Latvijas dāmu handbola čempionātā zaudējumu mājas spēlē pret Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas studentēm piedzīvojušas Salaspils sporta skolas handbolistes. Neveiksme Latvijas pirmās līgas turnīrā arī Ulbrokas sporta kluba komandai, kas piekāpās Murjāņu sporta ģimnāzijas otrajai komandai.

Salaspils handbolistes pirmos vārtus spēlē pret LSPA komandu guva tikai 10.minūtes sākumā, kad pretinieces bija realizējušas jau četrus metienus. Līdz pirmā puslaika vidum salaspilietēm izdevās panākt izlīdzinājumu (6:6), taču pagalam neveiksmīgas pirmā puslaika beigas un otrā sākums lika vēlreiz ķepuroties no pamatīgiem mīnusiem (9:16).

Tas izdevās, un divarpus minūtes līdz beigām rezultāts atkal bija neizšķirts (20:20). Atlikušajā laikā mājiniecēm bija vairākas iespējas gan izvirzīties vadībā, gan atspēlēt zaudētos vārtus, taču centieni palika bez sekmēm – 20:21.

Salaspils sporta skolas rindās rezultatīvākās bija Dace Potapova ar sešiem un Frīda Binduka ar pieciem vārtiem. Abām sāncensēm nu ir pa vienai uzvarai un trim zaudējumiem četrās spēlēs. Līderes pēc četrām kārtām ar septiņiem punktiem ir Ludzas sporta kluba “Latgols” handbolistes.

Latvijas pirmās līgas spēlē Murjāņos mājinieki pirmajā puslaikā lēnām audzēja pārsvaru un sasniedza “plus seši” (13:7). Ulbrokas handbolistiem izdevās lielu daļu deficīta atspēlēt (15:13) un turpat līdzīgās turēties arī pēc pārtraukuma (21:18), taču piecu minūšu laikā MSĢ audzēkņi starpību palielināja līdz 26:19 un faktiski izšķīra cīņas iznākumu. Beigu rezultāts 37:27.

Ulbrokas kluba labā Sandis Oto guva astoņus, Artis Grunde septiņus un Raivis Kronis četrus vārtus. Piecās spēlēs viņiem ir četri punkti un piektā pozīcija tabulā. Divas vietas augstāk ir Salaspils sporta skolas handbolisti (6 p.).

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.