Menu
 

Mārupes volejbolistes uzvar Latvijas kausa izcīņas ceturtdaļfināla pirmajā spēlē

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - VK "Saldus" Foto - VK "Saldus"

Mārupes sporta centra dāmu volejbola komanda trešdien vakarā izcīnīja uzvaru Latvijas kausa izcīņas ceturtdaļfināla pirmajā spēlē viesos pret Latvijas Universitātes/Rīgas Volejbola skolas vienību. Atbildes spēle paredzēta 6.decembrī Tīraines sporta kompleksā.

Pirmā seta sākumā vadību uzņēmās mārupietes (7:4), taču drīz pēc tam viņas nonāca zaudētājās un, lai arī turpinājumā vairākas reizes atspēlēja triju punktu deficītu un beigās arī divas setbumbas, tomēr zaudēja 23:25.

Otrā seta lielāko daļu dažu punktu pārsvaru saglabāja viešņas, kuras galotnē ar četriem punktiem pēc kārtas nodrošināja uzvaru 25:19. Līdzīgi aizritēja arī trešais sets, kuru Mārupes volejbolistes pabeidza ar uzvaru 25:23. Un arī ceturtā seta vidū viņas panāca izšķirošo piecu punktu pārsvaru (18:13) un vadību vairs neatdeva – 25:21 un mačā 3:1.

Līga Strautniece un Marta Ozoliņa uzvarētāju labā guva pa 20 punktiem un Jeļena Ceplīte 14 punktus.

Atbildes spēle paredzēta 6.decembrī Tīraines sporta kompleksā. Ja pēc abām spēlēm bilance būs 1-1, tiks aizvadīts “zelta sets” līdz 25 punktiem ar divu punktu pārsvaru. Tiesa, līdz tam Mārupes un LU/RVS volejbolistes laukumā tiksies vēl reizi – 2.decembrī Mārupē paredzēta Nacionālās līgas spēle, kurā mājinieces centīsies pārtraukt četru zaudējumu sēriju un gūt pirmo uzvaru šajā turnīrā šosezon.

Latvijas kausa pusfināli un fināli plānoti attiecīgi 16. un 17. decembrī “Rimi” Olimpiskajā centrā.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.