Menu
 

Mārupes volejbolistes Nacionālajā līgā piedzīvo piekto zaudējumu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - VK "Saldus" Foto - VK "Saldus"

Piekto zaudējumu pēc kārtas sestdien Mārupes sporta kompleksā piedzīvojušas Mārupes sporta centra volejbolistes, kuras trijos setos piekāpās Latvijas Universitātes/Rīgas Volejbola skolas komandai.

Pirmajā setā mārupietes ilgstoši bija iedzinējās ar 3-4 punktu starpību, tuvojoties seta beigām, izvirzījās vadībā (20:19), tad zaudēja četrus punktus pēc kārtas, vēlāk atspēlēja piecas setbumbas, pašas neizmantoja trīs un visbeidzot zaudēja 30:32.

Otrajā setā laukuma saimniecēm divreiz izdevās panākt četru punktu pārsvaru, ko viņas gan ātri vien pazaudēja, ar 5:1 izrāvienu nonāca triju punktu attālumā līdz uzvarai (22:20), taču pretinieces guva nākamos četru punktus un nosargāja pārsvaru – 23:25.

Trešā seta sākums Mārupes volejbolistēm bija pavisam bēdīgs (4:10, 5:14), taču viņas neticami ātri spēja atspēlēties un panākt izlīdzinājumu (18:18, 22:22). Taču arī šoreiz galotnē pārāka bija LU/RVS komanda – 23:25 un visā spēlē 0:3.

Septiņus punktus mājinieču labā guva Samanta Leona, pa pieciem – Jeļena Ceplīte un Krista Zeide. Turnīra tabulā ar pieciem zaudējumiem piecās spēlēs un vienu punktu Mārupes komanda ieņem pēdējo septīto vietu. LU/RVS vienībai ir trīs uzvaras sešos mačos un ceturtā pozīcija, bet līdere ar sešām uzvarām sešās spēlēs ir Rīgas Volejbola skolas/LU komanda.

Jau ziņots, ka Mārupes un LU/RVS komandas pirms trim dienām jau tikās Latvijas kausa izcīņas ceturtdaļfināla pirmajā spēlē, un toreiz pārākas četros setos bija mārupietes. Trešdien viņas vēlreiz sacentīsies atbildes mačā Tīraines sporta kompleksā.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.