Menu
 

Mārupes volejbolistēm zaudējumu sērija nepārtrūkst arī Daugavpilī

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - VK "Saldus" Foto - VK "Saldus"

Dažas dienas pēc iekļūšanas Latvijas kausa izcīņas pusfinālā Mārupes sporta centra dāmu volejbola komanda piedzīvojusi kārtējo zaudējumu Latvijas čempionātā – neveiksme izbraukuma spēlē pret “SUFA klubs”/Daugavpils Universitātes vienību mārupietēm bija jau sestā pēc kārtas.

Svētdien vakarā Daugavpilī tikās komandas, kas Latvijas čempionātā divatā šosezon nebija izcīnījušas nevienu uzvaru – mārupietem bija pieci, bet daugavpilietēm seši zaudējumi, un loģiski divas pēdējās vietas tabulā. Spēlei līdz ar to bija arī svarīga nozīme cīņā par priekšpēdējo sesto vietu, kas ļautu piedalīties izslēgšanas turnīrā (līdz pamatturnīra beigām vēl gan ir daudz spēļu).

Pirmajā setā, iesākušas ar 9:1, daugavpilietes pretiniecēm tuvāk par četriem punktiem pietuvoties neļāva – 18:25. Otrajā setā jau Mārupes volejbolistes iesāka ar 8:1, drīz vien gandrīz visu šo pārsvaru iztērēja (12:13), tomēr seta beigās bija vadībā 23:20 un 24:22. Tomer trīs setbumbas palika neizmanotas – 25:27.

Trešā seta sākums liecināja, ka viešņas nav psiholoģiski salūzušas (3:0, 6:1), taču seta vidū “SUFA klubs”/DU volejbolistes pārņēma vadību un bija tuvu mača pabeigšanai (20:18). Tomēr tad sekoja 6:1 izrāviens mārupiešu izpildījumā, un viens sets atspēlēts – 25:22.

Ceturtajā setā Mārupes komanda labu brīdi turējās priekšā ar 2-3 punktu starpību un bija vadībā 15:14. Tad pilnīgi negaidīti spēle viņām pajuka, mājinieces guva 11 punktus pēc kārtas un svinēja uzvaru 3:1 (25:18, 27:25, 22:25, 25:15).

Mārupes vienībā uzbrukumā pārliecinoša līdere bija Marta Ozoliņa (29 punkti), Jevgenija Gudovska pievienoja deviņus un Samanta Leona astoņus punktus.

Turnīra tabulas beigās “SUFA klubs”/DU komandai nu ir viena uzvara septiņās spēlēs un četri punkti, bet Mārupes sporta centram seši zaudējumi sešos mačos un viens punkts. Latvijas čempionāta pamatturnīrā septiņām komandām plānots aizvadīt trīs apļus (pa 18 spēlēm).

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.