Menu
 

Klots Siguldā otro dienu pēc kārtas uzvar Pasaules kausa posmā parabobslejā

  • Autors:  LETA
Foto - Ģirts Kehris Foto - Ģirts Kehris

Latvijas sportists Arturs Klots svētdien Siguldā izcīnīja pirmo vietu Pasaules kausa posmā parabobslejā.

Klots deviņu sportistu konkurencē sasniedza ātrākos finiša laikus abos braucienos, kopā trasē pavadot minūti un 28,45 sekundes.

Otro vietu, zaudējot 0,16 sekundes, ieņēma Lielbritānijas pārstāvis Korijs Maps, kamēr austrietis Hermanis Ellmauers atpalika 0,40 sekundes un noslēdza pirmo trijnieku.

Arī sestdien desmit sportistu konkurencē Klots bija ātrākais abos braucienos un izcīnīja pirmo vietu, kamēr attiecīgi otrajā un trešajā pozīcijā ierindojās ASV sportists Roberts Balks, kurš svētdien finišēja astotais, un Ellmauers. 

Klots ir viens no titulētākajiem parabobslejistiem šī sporta veida vēsturē - viņa kontā ir divi pasaules čempiona tituli, deviņas uzvaras Pasaules kausa posmos, no kurām viena izcīnīta pagājušajā nedēļā, kā arī viņš divreiz ir kļuvis par Eiropas čempionu. Siguldā latvietis sacentās pirmo reizi.

Renārs Grantiņš ar stūmēju Mareku Lazdānu svētdien Siguldā ieņēma septīto vietu Eiropas kausa posma bobslejā divnieku sacensībās. Pirmās četras vietas izcīnīja Vācijas ekipāžas. Pirmo vietu ieņēma pilota Aleksandera Čudaja divnieks. 

 

Dienu iepriekš Grantiņš ar stūmēju Edgaru Nemmi ierindojās astotajā pozīcijā, kamēr uzvaru svinēja Vācijas divnieks Cerns un Aleksanders Šallers.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.