Menu
 

Inčukalnā sadalīti "Gaujas Gulivera kausi" džudo

  • Autors:  Apriņķis.lv
Inčukalnā sadalīti "Gaujas Gulivera kausi" džudo facebook.com/gaujasguliverakauss

Inčukalna sporta kompleksā aizvadīts starptautisks džudo turnīrs “Gauja Guliver Cup”, ko rīkoja bērnu un jauniešu attīstības centrs “Gauja”. Sacensībās piedalījās 35 komandu 321 pārstāvis no Latvijas (arī vairākiem Pierīgas klubiem), Igaunijas, Lietuvas, Baltkrievijas, Krievijas, Somijas un Čehijas.

Sacensības norisinājās puišiem un meitenēm četras vecuma grupās (katrā – vairākās svara kategorijās) no 10 līdz 15 gadu vecumam. Par uzvarētājiem komandu vērtējumā kļuva Gomeļas bērnu un jaunatnes sporta skolas komandas pārstāvji, kuri izcīnīja septiņas pirmās, trīs otrās un četras trešās vietas. Iespaidīgu medaļu ražu ievāca arī “Gaujas” jaunie džudisti un Ādažu BJSS audzēkņi.

Mājinieku kontā četras zelta un piecas bronzas medaļas. Pie dubultuzvarām meiteņu konkurencē tika Ilze Aleksejeva (U11 un U13 vecuma grupās) un Nika Motiļkova (U13 un U15). Divas trešās vietas ieguva Kristaps Gucaļuks (U11 un U13), pa vienai – Aleksandrs Safronovs, Kevins Vancāns (abi U10) un Sandijs Rozevskis (U15).

Ādažu BJSS godalgu kolekcija bija lielāka (12), taču tikai trīs pirmās vietas, kuras izcīnīja Lauma Līva Skarule, Katrīna Anna Jevstignejeva (abas U10) un Aigars Vjazemskis (U11). Pie sudraba godalgām tika Riana Iļjašenko un Valters Pūcītis (abi U11), pie bronzas – Maksims Volodjko (U10), Umārs Usmanovs, Timurs Telešs (abi U11), Amina Usmanova, Lizete Jenerte, Emīls Balodis (visi U13) un Roberts Bankevics (U15).

Godalgoto džudistu vidū bija vēl divu Pierīgas novadu pārstāvji. Siguldas džudo klubam pirmo vietu ieguva Maksims Bulajevs (U15) un trešo vietu Jēkabs Vēvers-Lietuvietis (U10), bet Ulbrokas sporta klubam vienīgo medaļu – bronzas – nopelnīja Jaroslavs Jankovičs (U11).

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.