Menu
 

Ulbrokas handbolisti uzvar viesos, salaspilieši zaudē mājās

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Salaspils sporta skola Foto - Salaspils sporta skola

Latvijas handbola pirmās līgas spēlēs trešdien zaudējumu savā laukumā piedzīvoja Salaspils sporta skolas komanda, bet uzvaru izbraukumā – Ulbrokas sporta kluba handbolisti. Abām Pierīgas komandām turnīra tabulā ir vienāds punktu skaits.

Salaspilieši savā mājās uzņēma turnīra līderus un kaimiņus no Ogres novada sporta centra/HK ”Ogre” un, pavisam neveiksmīgi aizvadot pirmā puslaika beigas un otrā sākumu, nonāca zaudētājos 14:22. Drīz pēc tam viņi pamanījās iemest sešus vārtus pēc kārtas un puslaika vidū starpību samazināja līdz diviem vārtiem (24:26). Tomēr ogrēnieši paši atbildēja ar 6:0 izrāvienu un beigās sagādāja mājiniekiem smagu zaudējumu 28:38.

Salaspils komandas sastāvā rezultatīvākie bija Justs Vidzis (8), Kristiāns Strautnieks un Edvards Ernests Purviņš (pa 5).

Intriģējošāka izskaņa bija Ulbrokas sporta kluba handbolistu spēlē pret Murjāņu sporta ģimnāzijas otro komandu. Pirmajā puslaikā laukuma saimniekiem bija piecu vārtu pārsvars (9:4, 13:8), tomēr pēdējās desmit minūtēs ulbrokieši panāca izlīdzinājumu 14:14. Pēc pārtraukuma MSĢ audzēkņi panāca pat “plus seši” (24:18), taču Ulbrokas handbolistiem ne vien izdevās vēlreiz atspēlēties (26:26), bet pēdējās desmit minūtēs arī izcīnīt uzvaru 34:32.

Pa 10 vārtiem uzvarētāju labā iemeta Artis Grunde un Ritvars Bērziņš, piecas reizes precīzs bija Andris Lazda.

Šosezon abām Pierīgas komandām bilance ir vienāda – 15 spēlēs astoņas uzvaras, septiņi zaudējumi un 16 punkti. Tabulā Salaspils un Ulbrokas klubi ieņem trešo un ceturto vietu aiz ONSC/HK “Ogre” (31 p.) un “RPI-S” vienības (18 p.). Turnīrā abiem atlicis aizvadīt pa trim mačiem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.