Menu
 

Salaspils handbolisti cieš sagrāvi mājas spēlē pret virslīgas čempioniem

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Latvijas Handbola federācija Foto - Latvijas Handbola federācija

Smagu zaudējumu sezonas priekšpēdējā spēlē otrdien savā laukumā piedzīvoja “Salaspils” handbola komanda, kas ar 22 vārtu starpību piekāpās Latvijas virslīgas čempioniem Zemgales reģionālā handbola kluba “Dobele/Tenax” spēlētājiem.

Spēles pirmās desmit minūtes par tādu iznākumu nevēstīja (6:6), taču nākamajās desmit minūtēs viesi guva septiņus vārtus pēc kārtas un līdz puslaika beigām panāca 20:9 savā labā. Pēc pārtraukuma salaspiliešiem uz īsu brīdi izdevās starpību nedaudz samazināt (12:21), taču dobelnieki par to viņus “sodīja” ar pieciem precīziem metieniem pēc kārtas, un turpinājumā uz katriem diviem viņu vārtu guvumiem mājinieki spēja atbildēt tikai ar vienu – 18:40. “Tenax/Dobele” handbolistiem šī bija 20.uzvara pēc kārtas.

Rezultatīvākie “Salaspils” rindās bija Aleksandrs Pacikailiks ar pieciem un Artūrs Kļaviņš ar četriem precīziem metieniem.

Virslīgas turnīra tabulā salaspilieši ieņem piekto vietu (12 punkti) bez iespējas pakāpties augstāk. Viņiem seko Ludzas “Latgols” (10 punkti 20 spēlēs) un HK “Vaiņode” (10 p. 19 sp.). “Salaspils” komanda čempionāta pēdējo maču aizvadīs 19.martā savā laukumā pret otrajā vietā esošajiem Murjāņu sporta ģimnāzijas audzēkņiem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.