Menu
 

Salaspils frisbija klubs nosargā Baltijas čempionu titulu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Latvijas Frisbija federācija Foto - Latvijas Frisbija federācija

“Salaspils WT” vīru komanda otro gadu pēc kārtas izcīnījusi Baltijas čempionu titulu frisbijā telpās. Nedēļas nogalē Ogrē notikušajā turnīrā trešajā vietā dāmu konkurencē ierindojās “Salaspils FK” vienība.

Vīru turnīrā piedalījās sešas frisbija komandas. “Salaspils WT” apakšgrupas spēlēs ar 13:4 pieveica “Valmieru” un piekāpās Kauņas “Shooting Stars” 11:13. Ceturtdaļfinālā salaspilieši uzvarēja Ogres frisbija klubu 13:7, pusfinālā vēl vienu Lietuvas komandu “Vorai” 12:7, bet finālā pārliecinoši pieveica Ventspils frisbija klubu 13:3.

Mačā par trešo vietu divu Lietuvas komandu duelī “Vorai” uzvarēja “Shooting Stars” 13:6.

Dāmu turnīrā piedalījās piecas komandas, kas vispirms aizvadīja apļa turnīru, bet pēc tam spēles par vietām. “Salaspils FK” uzvarēja “Hyper Flick Women” komandu no Rīgas 13:3 un “DTS Ultimate” no Viļņas 10:9, bet ar 7:13 zaudēja “Tartu Ultimate” no Igaunijas un ar 9:13 Ogres “Momentam”.

Spēlē par trešo vietu salaspilietes vēlreiz pārspēja “DTS Ultimate” 9:7, bet par Baltijas čempionēm kļuva Tartu frisbija komanda, kas finālā uzvarēja laukuma saimnieces “Momentu” 10:8.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.