Menu
 

Handbola virslīgas čempionāts noslēdzas ar "Salaspils" zaudējumu vicečempioniem

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Latvijas Handbola federācija Foto - Latvijas Handbola federācija

Latvijas handbola virslīgas čempionāta sezonas pēdējā spēlē otrdien vakarā “Salaspils” komanda savā laukumā zaudēja Murjāņu sporta ģimnāzijas audzēkņiem, kuri jau bija nodrošinājuši sudraba medaļas. Salaspilieši turnīrā finišēja piektajā vietā astoņu klubu konkurencē.

Salaspils handbolistu mačā ar MSĢ laukuma saimnieki pirmā puslaika pirmajā daļā bija diezgan nevarīgi – 0:4, 5:11. Taču nākamajās 10-15 minūtēs sekmīgi deldēja starpību un īsi pirms pārtraukuma bija to samazinājuši līdz minimumam (16:17).

Toties otrā puslaika sākumā Murjāņu komanda atkal dominēja laukumā, 15 minūšu laikā sasniedza “plus desmit” (20:30) un faktiski izšķīra cīņas likteni. Beigu rezultāts 28:41. Mājinieku rindās sezonas pēdējā spēlē rezultatīvākie bija Aleksandrs Patsikailiks (12), Matīss Strautnieks (7) un Kaspars Luksis (4).

Čempionātu “Salaspils” pabeidza ar sešām uzvarām un 15 zaudējumiem 21 spēlē, 12 punktiem un piekto vietu. Pirmās trīs vietas izcīnīja ZRHK “Tenax”/”Dobele” (42 p.), MSĢ (34) un “ASK/Zemessardze/LSPA” (30 p.).

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.