Menu
 

Salaspils basketbolistiem būs jāatgriežas Kandavā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Salaspils sporta skola Foto - Salaspils sporta skola

Salaspils sporta skolas basketbola komanda trešdien vakarā piedzīvoja zaudējumu savās mājās Nacionālās līgas ceturtdaļfināla sērijas otrajā spēlē pret pašreizējiem čempioniem “Kandava/Anzāģe” basketbolistiem. Izšķirošā trešā spēle cīņā par iekļūšanu pusfinālā notiks piektdien Kandavā.

Pēc diezgan pārliecinošās uzvaras pirmajā mačā izbraukumā (104:86) salaspiliešiem bija iespēja sēriju pabeigt mājas spēlē, un pēc neveiksmīga sākuma (0:4) laukuma saimnieki pārņēma vadību un pirmās ceturtdaļas vidū sasniedza desmit punktu pārsvaru (23:13). Otrās ceturtdaļas sākumā viesi starpību samazināja līdz minimumam, bet vadībā izvirzījās ar diviem precīziem soda metieniem puslaika pēdējā sekundē (38:39).

Izšķirošā izrādījās trešā ceturtdaļa, ko Salaspils basketbolisti iesāka ar pieciem punktiem pēc kārtas, taču sekoja Kandavas komandas atbilde 18:4, un pirms pēdējā posma mājinieki jau pamatīgos mīnusos – 49:63. Ceturtajā ceturtdaļā salaspiliešiem cīņas gaitu lauzt neizdevās – zaudējums 68:84 un sērijā neizšķirts 1:1.

Trešdienas spēlē Salaspils sporta skolas sastāvā Kristiāns Armanovs izcēlās ar 21 punktu, Reinis Otersons – ar 13 punktiem un 10 atlēkušajām bumbām, bet Dāvis Klegeris – ar 12 punktiem, 9 atl.bumbām un 6 rezultatīvām piespēlēm.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.