Menu
 

Ropažu loka šāvējam divas zelta medaļas Lietuvas čempionātā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Ropažnieks Nikolajs Siņņikovs centrā. Foto - LLŠF Ropažnieks Nikolajs Siņņikovs centrā. Foto - LLŠF

Ziemas jeb iekštelpu sezonai tuvojoties noslēgumam, Latvijas loka šāvējiem bija iespēja startēt Lietuvas čempionātā telpās Utenā. Uz sacensībām devās Latvijas sportisti ar neaprīkotajiem lokiem (barebow) un izcīnīja visas iespējamās zelta medaļas šajā loka kategorijā (Lietuvas čempionu tituli, protams, palika pašiem lietuviešiem).

Kā informēja Latvijas Loka šaušanas federācijā, puiši kvalifikācijā ierindojās pirmajā astotniekā. Ropažnieks Nikolajs Siņņikovs tikai par vienu punktu atpalika no Latvijas rekorda un izšāva augstāko rezultātu kategorijā, Gintim Dzenim sestais rezultāts, Mikam Albertam Gudovskim – astotais.

Komandu sacensībās vīriešu komanda Siņņikovs/Dzenis/Gudovskis pārliecinoši bija vadībā gan kvalifikācijā, gan izslēgšanas cīņās.

Individālajās sacensībās Latvijas loka šāvējiem nācās pacīnieties arī savā starpā. N.Siņņikovs ceturtdaļfinālā pārspēja M.A.Gudovski, bet finālā pārliecinoši uzvarēja G.Dzeni un ieguva Lietuvas čempiona titulu.

Marina Rjabkova sieviešu konkurencē kvalifikācijā uzrādīja otro rezultātu, bet pārliecinoši nostartēja izslēgšanas cīņās, uzvarot visas pretinieces.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.