Menu
 

Ulbrokas florbolisti iekļūst Latvijas virslīgas finālā Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - ekrānuzņēmums no youtube.com Foto - ekrānuzņēmums no youtube.com

Florbola skolas “Masters”/Ulbrokas komanda sestdien savā laukumā pusfināla piektajā spēlē sīvā cīņā pārspēja florbola klubu “Valmiera”/”Betsafe” un iekļuva finālā, vienlaikus garantējot vismaz sudraba medaļas.

Pēc uzvaras pusfināla ceturtajā spēlē Valmierā ulbrokiešiem radās lieliska izdevība nodrošināt vietu finālā jau nākamajā mačā savās mājās, kur iepriekš viņi valmieriešus jau bija divreiz apspēlējuši. Citas domas bija pretiniekiem, un sestdienas cīņa izvērtās varen aizraujoša.

Pirmajā trešdaļā izvirzījušies vadībā (1:0, 2:1), laukuma saimnieki ielaida trīs vārtus pec kārtas un trešo trešdaļu iesāka zaudētājos 2:4. Nepilnu sešu minūšu laikā Ulbrokas florbolisti atguva vadību (5:4) un nepilnas piecas minūtes pirms pamatlaika beigām vēl bija vadība 7:5, taču nespēja nosargāt pārsvaru – 7:7.

Papildlaiku Valmieras komanda sāka skaitliskā vairākumā, taču kļūdījās savā zonā, un Rolands Kovaļevskis jau sestajā sekundē guva uzvaras vārtus spēlē un visā sērijā – 8:7 un 4:1.

Pa diviem vārtiem mājinieku labā iemeta R.Kovaļevskis, Kevins Šmits un Matīss Kristiāns Morozovs, kuram vēl arī trīs rezultatīvas piespēles.

13.aprīlī “Arēnā Rīga” paredzētajā finālā FS “Masters”/Ulbroka pretinieki būs Talsu NSS/”Krauzers” vai Cēsu “Lekrings” florbolisti. Pēc piecām spēlēm sērijā līdz četrām uzvarām ar 3:2 vadībā ir talsnieki, sestais mačs jau svētdien.

Multimediji

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.