Menu
 

Airisa Penele uzvar Latvijas ziemas čempionātā iejādē

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto – Jānis Ivanovskis Foto – Jānis Ivanovskis

Brīvdienās sporta centrā "Kleisti" aizvadīts noslēdzošais posms Latvijas ziemas čempionātā iejādē un paralimpiskajā iejādē. Uzvaru iejādē pieaugušo konkurencē svinēja Airisa Penele no Mārupes novada zemnieku saimniecības “Lielceri” ar zirgu Quince, kļūstot arī par čempionāta kopvērtējuma uzvarētāju.

Cīņa par uzvaru čempionātā norisinājās divos posmos četrās konkurencēs. Abu posmu kopvērtējumā pieaugušajiem (Lielais aplis, Lielā balva) Airisa Penele ieguva 136,521%, aiz sevis atstājot Jūliju Pumpuri ar 121,993% kopvērtējumā, kura startēja ar zirgu Vivaldi, informēja Latvijas Jātnieku federācijas preses dienestā.

Vēl divas uzvaras z/s “Lielceri” komandai izcīnīja A.Peneles audzēknes – Patrīcija Baranovska ar Licenciado JF junioru konkurencē un Hanna Mālniece ar Royal Ocean bērnu konkurencē.

Čempionātā ar jaunu partneri – Rising Gold – startēja paralimpiskais pasaules čempions Rihards Snikus, labu rezultātu uzrādīja paralimpiete Alise Muižniece, startējot paralimpiskās iejādes shēmā Grade IV.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.