Menu
 

Sešas ķekavietes iekļautas Latvijas florbola izlases sastāvā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Sešas ķekavietes iekļautas Latvijas florbola izlases sastāvā Foto - Latvijas Florbola savienība

Latvijas dāmu florbola izlases galvenais treneris Jurijs Fedulovs nosaucis tās 20 spēlētājas, kuras no 31.janvāra līdz 3.februārim Slovākijas pilsētā Trenčīnā piedalīsies pasaules čempionāta florbolā kvalifikācijas turnīrā.

Valstsvienības sastāvā iekļautas divas vārtsardzes, piecas aizsardzes un 13 uzbrucējas. FK "Ķekava" vienību izlasē pārstāvēs vārtsardze Kristīne Kirilova un uzbrucējas Elīza Elizabete Bērziņa, Klinta Mārtiņjēkaba un Paula Metāla, bet klubu “Ķekavas Bulldogs” – aizsardze Kristiāna Grāvīte un uzbrucēja Līga Vancāne. Sešas florbolistes šosezon spēlē ārzemju klubos, liecina Latvijas Florbola savienības informācija.

Lai kvalificētos finālturnīram, kas 2019.gada nogalē norisināsies Šveices pilsētā Neišatelē, latvietēm, cīnoties ar Slovākijas, Ungārijas un Nīderlandes izlasēm, jāiegūst pirmā vai otrā vieta. Uz pasaules čempionātu tiks arī divas no četru kvalifikācijas grupu trešo vietu ieguvējām.

Pirms diviem gadiem, kad pasaules čempionāts notika Bratislavā, mačā par piekto vietu latvietes bija spiestas atzīt Slovākijas izlases pārākumu 4:6.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.