Menu
 

Carnikavas un Siguldas basketbolisti zaudē izbraukuma spēlēs

  • Autors:  Apriņķis.lv
Carnikavas un Siguldas basketbolisti zaudē izbraukuma spēlēs Foto - arhīvs

Neveiksmes piektdien izbraukuma mačos piedzīvoja abi Latvijas Basketbola līgas trešajā divīzijā spēlējošie Pierīgas klubi. BK “Carnikava” basketbolisti zaudēja turnīrā par 1.-9.vietu, bet Siguldas sporta skolas komanda – turnīrā par 10.-18.vietu.

Carnikavieši viesos pie basketbola kluba “Salacgrīva” pagalam neveiksmīgi aizvadīja pirmā puslaika vidu, kad piecu minūšu laikā laukuma saimnieki no 17:12 panāca 35:14. Trešās ceturtdaļas beigās starpība pārsniedza 30 punktu atzīmi (74:42), un atlikušajā laikā intriga netika atjaunota – “Carnikavai” smags zaudējums 65:105.

Pa 15 punktiem viesu labā guva Rolands Dovgjallo un Kaspars Siliņš. Ar diviem panākumiem septiņās spēlēs carnikavieši LBL3 otrā posma turnīra tabulā noslīdējuši uz septīto pozīciju.

Arī Siguldas sporta skolas basketbolisti, kuri viesojās pie “Jēkabpils lūšiem”, bija zaudētājos gandrīz visas spēles garumā. Otrajā ceturtdaļā ar 13:0 izrāvienu mājinieki panāca 45:24 pārsvaru, taču līdz pārtraukumam siguldieši pusi deficīta atspēlēja (46:57).

Otrajā puslaikā starpība ilgi turējās 10-15 punktu robežās, bet beigās “lūši” to palielināja līdz 104:82. Viesu rindās rezultatīvākie bija Ingars Danbergs ar 28 un Ričards Fedečko ar 17 punktiem, bet Toms Aizupietis savāca 12 punktus, 9 atlēkušās bumbas un 7 rezultatīvas piespēles.

Ar divām iepriekšējās divās spēlēs izcīnītajām uzvarām septiņos mačos Siguldas basketbolisti otrās grupas turnīrā ieņem septīto (visā līgā – sešpadsmito) vietu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.