Menu
 

Salaspils frisbijisti nosargā Baltijas kausu, dāmām otrā vieta

  • Autors:  Apriņķis.lv
Salaspils frisbijisti nosargā Baltijas kausu, dāmām otrā vieta Foto - Latvijas Frisbija federācija

Brīvdienās Salaspils sporta namā notikušajā Baltijas kausa izcīņā frisbijā uzvarētāju trofeju savā īpašumā jau piekto gadu pēc kārtas nosargājuši Salaspils frisbija kluba komandas “Wild Things” spēlētāji. Dāmu turnīrā “Salaspils FK” ierindojās otrajā vietā.

Vīru turnīrā piedalījās un dāmu turnīrā – sešas komandas. Apakšgrupu turnīrā mājinieki salaspilieši ar 11:9 pārspēja “JuPiter” komandu no Krievijas, ar 9:8 “Saku” no Igaunijas un ar 11:9 “Örebro” no Zviedrijas, taču piekāpās “Ventspilij” 8:9.

Pusfinālā “Wirld Things” pieveica Lietuvas čempionus “Vorai” 13:7, bet finālā revanšējās ventspilniekiem 15:10. Trešo vietu ieguva lietuvieši, kuri “mazajā finālā” ar 10:7 pārspēja “E-motion” komandu no Ukrainas.

Dāmu turnīrā “Salaspils FK” frisbijistēm priekšsacīkstēs tikai vienā spēlē nācās izjust līdzvērtīgu pretestību – 11:2 pār “Valkyria” (Zviedrija), 11:1 pār “High Fives”, 11:6 pār “Örebro”, 11:6 pār “Drop That Smile” (Igaunija) un 11:10 pār “Flying Lemons” (Igaunija).

Finālā laukuma saimniecēm pretī stājās igaunietes no “Drop That Smile” komandas, un šoreiz, pārtraucot Latvijas klubu uzvaru sēriju Baltijas kausa izcīņā, pārākas izrādījās viešņas – 10:13. Trešo vietu ieņēma “Valkyria” komanda.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.