Menu
 

Siguldas basketbolisti atgriežas uz zaudējumu takas

  • Autors:  Apriņķis.lv
Siguldas basketbolisti atgriežas uz zaudējumu takas Foto - arhīvs

Pēc 12 zaudējumu sērijas pārtraukšanas un uzvarām divas pirmajās jaunā gada spēlēs Siguldas sporta skolas komanda Latvijas Basketbola līgas trešās divīzijas turnīrā piedzīvojusi trešo neveiksmi pēc kārtas.

Piektdien uz izbraukuma spēli pret Rugāju sporta centra basketbolistiem siguldieši devās tikai sešu vīru sastāvā. Viesi ātri nonāca zaudētājos (2:11), pirmā puslaika vidū gan samazināja starpību līdz trim punktiem (19:22), tomēr neveiksmīgi aizvadīja pēdējās minūtes un ļāva mājiniekiem panākt “plus 13” (25:38).

Pēc pārtraukuma veiktais 9:0 izrāviens siguldiešiem ļāva laukuma saimnieku pārsvaru atkal samazināt līdz 48:54, trešās ceturtdaļas beigās – arī līdz viena precīza tālmetiena tiesai (59:62). Taču tūdaļ pat ar deviņiem punktiem pēc kārtas atbildēja Rugāju basketbolisti, beigās sagādājot Siguldas komandai 13.zaudējumu 15 spēlēs – 72:85.

Ingars Danbergs viesu rindās izcēlās ar 25 punktiem un 19 atlēkušajām bumbām, 19 punktus iemeta Toms Aizupietis un 18 punktus Ričards Fedečko. LBL3 otrā posma turnīrā par 10.-18.vietu Siguldas sporta skolas komanda atkāpusies uz priekšpēdējo vietu (2-7).

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.