Menu
 

Foto: Inčukalnā savu svaru uzspiež pat 46 reizes

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto: Inčukalnā savu svaru uzspiež pat 46 reizes Foto - Latvijas Pauerliftinga federācija

69 sportisti no dažādām Latvijas vietām un arī Lietuvas nedēļas nogalē bija ieradušies Inčukalnā, lai novada čempionātā pārbaudītu savu spēka izturību svaru stieņa spiešanā guļus. Sacensības vienlaikus bija arī Latvijas kausa izcīņas otrais posms.

Jaunieši, juniori, vīri un seniori centās uzspiest savu svēršanās laikā uzrādīto personīgo svaru, kas noapaļots līdz 500 g uz augšu vai uz leju līdz apaļiem kilogramiem. Dāmām uz svaru stieņa tika uzlikta puse no personīgā svara, skaidro Latvijas Pauerliftinga federācijā.

Individuāli absolūti labāko rezultātu vīriem sasniedza Jurijs Djukovs no komandas “Arkan”, kurš savu svaru uzspieda 46 reizes. Otrais un trešais ar 35 reizēm bija Jānis Steļmahs no Valmieras un Sergejs Cviguns.

Savukārt starp dāmām spēcīgākā bija Evita Bole no Bauskas, uzspiežot pusi no sava svara 122 reizes. Svetlana Svjatnaja (“PowerLab”) ar 120 reizēm bija otrā un Anita Ļebedeva (“Arkan”) ar 70 reizēm trešā.

Jauniešu grupā visvairāk reižu (22) savu svaru pacēla Katalins Kozmičs no Rīgas, junioru grupā labākais bija Edgars Jurkāns no Valmieras (34), bet veterānu grupās – Edijs Ezeriņš (Rauna) ar 36 reizēm, Sergejs Burilovs (Bauska) ar 24 reizēm un Roberts Šeņins (sporta klubs “F1”) ar 14 reizēm.

14 komandu konkurencē izturīgākā bija Bauska, apsteidzot “SP Valmiera” un “Gulbenes K.S.P.”.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.