Menu
 

Latvijas jaunajiem kamaniņbraucējiem otrā vieta Pasaules kausa pēdējās stafetes sacensībās

  • Autors:  Apriņķis.lv
Latvijas jaunajiem kamaniņbraucējiem otrā vieta Pasaules kausa pēdējās stafetes sacensībās Foto - fil-luge.org

Latvijas kamaniņu braucēju komanda, kurā startēja siguldieši Elīna Ieva Vītola un Gints Bērziņš, kā arī Ropažu divnieku ekipāža Mārtiņš Bots un Roberts Plūme, izcīnījusi otro vietu stafetes sacensībās junioru Pasaules kausa izcīņas pēdējā posmā sestdien Oberhofas trasē Vācijā.

Uzvarētājiem vāciešiem Latvijas kamaniņbraucēji zaudēja precīzi sekundes četras desmitdaļas. Pasaules kausa kopvērtējumā Latvijas komandu stafetē ieņēma trešo vietu aiz Vācijas un Krievijas.

Individuālajās sacensībās otrajā dienā no latviešiem veiksmīgākie bija Lūkass Krasts no Ulbrokas un Eduards Ševics-Mikeļševics no Saulkrastiem, kuri jauniešu divnieku konkurencē izcīnīja trešo vietu. Desmitie bija ropažnieki Kaspars Rinks un Andris Liepiņš.

Junioru konkurencē Mārtiņš Bots un Roberts Plūme ierindojās ceturtajā vietā gan pēdējā posmā, gan Pasaules kausa kopvērtējumā, bet jaunietēm astotās bija Viktorija Ziediņa un Selīna Elizabete Zvilna no Ulbrokas.

Sacensībās juniorēm devīto vietu ieguva Elīna Ieva Vītola, desmitā bija Sigita Bērziņa un divpadsmitā Anda Upīte.

Jau ziņojām, ka piektdien siguldietis Gints Bērziņš līdz ar uzvaru pēdējā posma sacensībās arī nodrošināja pirmo vietu Pasaules kausa izcīņas kopvērtējumā jauniešu vecuma grupā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.