Menu
 

Mārupes volejbolistes ar uzvaru sāk Nacionālās līgas izslēgšanas turnīru

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - nacionalaliga.lv Foto - nacionalaliga.lv

Nacionālās līgas ceturtdaļfināla sērijas pirmajā spēlē ceturtdien Mārupes sporta kompleksā mājinieces Mārupes sporta centra volejbolistes četros setos pieveica volejbola klubu “Gulbene”. Atbildes spēle paredzēta 24.februārī Gulbenē. Ja laukuma saimnieces revanšēsies neatkarīgi no zaudēto setu skaita, tiks aizvadīts tā saucamais “zelts sets” līdz 25 punktiem.

Nacionālās līgas pamatturnīru mājinieces bija beigušas otrajā, bet viņu sāncenses – pēdējā septītajā vietā.

Spēles pirmais sets pagāja kā šūpolēs. Mārupietēm pēc 8:4 bija 8:10, pēc 12:10 – 13:16. Beigās viļņa virsotnē tomēr bija laukuma saimnieces, kuras no 20:22 panāca 25:23. Otrajā setā tik krasu rezultāta izmaiņu nebija, toties galotne sanāca vēl dramatiskāka. Mārupes volejbolistes nespēja izmantot divas setbumbas, tad pašas atspēlēja trīs, tomēr beigās virsroku ņēma Gulbenes komanda – 28:30.

Trešajā setā mārupietes ar septiņiem punktiem pēc kārtas izšķirošo pārsvaru 12:5 panāca jau seta vidū un vinnēja 25:16. Visbeidzot ceturtajā setā jau Mārupes komandai nācās atspēlēt piecu punktu deficītu (6:11), ko viņas arī veiksmīgi izdarīja un svinēja uzvaru 25:20 setā un 3:1 spēlē. Mājiniecēm Monta Urbāne guva 15 un Marta Ozoliņa 13 punktus.

Sporta kluba “Babīte” volejbola komanda kā Nacionālās līgas pamatturnīra uzvarētāja vietu pusfinālā jau nodrošinājusi.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.