Menu
 

Siguldas jaunajām vieglatlētēm iespaidīgi rezultāti Latvijas jaunatnes čempionātā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto – Guntis Bērziņš, LVS Foto – Guntis Bērziņš, LVS

Rīgas Sporta manēžā notikušajā Latvijas jaunatnes vieglatlētikas čempionātā U16 vecuma grupā sešas reizes uz goda pjedestāla kāpa Siguldas sporta skolas audzēknes. Čempiones titulu izcīnīt gan neizdevās, taču izcīnītas divas sudraba un četras bronzas godalgas.

Individuāli otro vietu 300 metru skrējienā izcīnīja Kristīne Urtāne. Viņa finišēja pēc 43,59 sekundēm un par 0,64 sekundēm piekāpās sacensību uzvarētājai Kitijai Zaulai no Limbažu un Salacgrīvas sporta skolas. 60 metru sprintā Kristīne uzrādīja rezultātu 8,09 sekundes un ierindojās trešajā vietā.

Divas bronzas medaļas individuālajās sacensības izcīnīja arī siguldiete Dārta Auziņa – viņa bija trešā gan tāllēkšanā (5,48), gan trīssoļlēkšanā (11,09). Savukārt Marta Balanasa izcīnīja bronzas medaļu 600 metru distancē (1:42,85), bet divreiz īsākā distancē bija ceturtā (44,07).

4x160 metru stafetes skrējienā Siguldas sporta skolas meiteņu kvartets finišēja otrajā vietā (1:35,09) aiz sporta skolas “Arkādija” komandas (1:33,78). Siguldu pārstāvēja Marta Balanasa, Dārta Auziņa, Marta Klinsone un Kristīne Urtāne.

Viena Latvijas čempionāta godalga tika arī Ķekavas novada sporta skolas komandai – trešo vietu tāllēkšanā ar 5,89 metrus tālu mēģinājumu izcīnīja Ralfs Maļkevičs.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.