Menu
 

"Ikšķile" pārspēj "Carnikavu" aizraujošā Rīgas florbola čempionāta spēlē

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - floorball.org Foto - floorball.org

Rīgas atklātā florbola čempionāta otrā posma līdergrupas vienību savstarpējā spēlē pirmdien Carnikavas pamatskolā florbola klubs “Ikšķile” dramatiskā cīņā pārspēja mājiniekus carnikaviešus, kuri gan saglabā pirmo vietu turnīra tabulā.

Carnikavas un Ikšķiles klubu cīņu īpaši interesantu padarīja fakts, ka pretējās nometnēs bija spēlētāji, kuri vēl svētdien kopā sekmīgi cīnījās Latvijas pirmās līgas ceturtdaļfinālā florbola kluba “SĀC” rindās. Arī šoreiz viņi bija starp spēles galvenajiem varoņiem.

Pirmajās desmit minūtēs iekrāto divu vārtu pārsvaru (2:0, 3:1, 4:2) Carnikavas florbolisti saglabāja līdz otrās trešdaļas pirmajai pusei, kad viesi rezultātu izlīdzināja (4:4). Vēl līdz otrajam pārtraukumam carnikavieši iemeta divus vārtus, taču dārgi viņiem maksāja noraidījums pamatlaika izskaņā, kad FK “Ikšķile” ne tikai izlīdzināja rezultātu, bet arī izvirzījās vadībā (7:6).

Carnikavas komandai palika 61 sekunde, lai atspēlētos, un to viņi arī sekmīgi paveica. Tomēr pagarinājuma otrajā minūtē uzvaras vārtus ikšķiliešu labā guva 15 gadus vecais Tomass Kristofers Bērtiņš, kuram šis turklāt bija jau ceturtais precīzais metiens mačā – 8:7 FK “Ikšķile” labā.

Viesu rindās ar diviem goliem atzīmējās viens no “SĀC” uzbrukuma līderiem Toms Dāle, bet trīs punktus ar rezultatīvām piespēlēm nopelnīja Raimonds Zemzāle. FK “Carnikava” labā pa diviem vārtiem iemeta divi citi “SĀC” florbolisti Dēvids Osītis un Jānis Boroduška.

Rīgas čempionāta otrā posma turnīrā par 1.-8.vietu pirmo vietu saglabā FK “Carnikava” – 51 punkts 12 spēlēs. Divi punkti mazāk un viena spēle rezervē ir Latvijas pirmajā līgā šosezon neveiksmīgi spēlējušajai Salaspils novada “Saulkalnei”, bet FK “Ikšķile” ar 40 punktiem 12 mačos ieņem trešo vietu.

No Pierīgas vadošā trio atpaliek florbola klubs “Baloži”, kas 11 spēlēs guvis trīs uzvaras un ieņem sesto pozīciju.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.