Menu
 

Pierīgas klubu duelī Ulbrokas handbolisti pārliecinoši pieveic salaspiliešus

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Latvijas Handbola federācija Foto - Latvijas Handbola federācija

Latvijas handbola pirmās līgas turnīrā otrdien otro reizi sezonā savā starpā tikās abi Pierīgas klubi, un, tāpat kā pirmā apļa spēlē, Ulbrokas sporta klubs pieveica “Salaspils/Mērnieks ZM” vienību.

Salaspilī notikušajā sp

ēlē pirmās 20 minūtes sāncenši turējās plecu pie pleca, taču tad viesi devās straujā izrāvienā – guva piecus vārtus pēc kārtas un panāca 14:9 pārsvaru. Arī pēc pārtraukuma Ulbrokas handbolisti turpināja dominēt un jau otrā puslaika vidū pārsniedza desmit vārtu starpību (26:14). Beigu rezultāts – 34:21.

Uzvarētāju labā Mareks Koroļkovs guva 9, Andris Vītols7, Sandis Oto un Viktors Fadejevs pa 5 vārtiem. Salaspiliešu rindās rezultatīvākie bija Dāvis Šķēle (6) un Nils Remess (4).

Pirmās līgas turnīra tabulā divas kārtas līdz pamatturnīra beigām Ulbrokas sporta klubs ar 14 punktiem 12 spēlēs ieņem ar “RPI-Seniori” komandu dalītu trešo vietu – 21 punkts ir līderiem “Skrīveri/Aizkraukle” handbolistiem, 16 punkti un spēle rezervē Ludzas kluba “Latgols” junioriem. “Salaspils/Mērnieks ZM” komandai ir četri punkti, pēdējā astotā vieta un tikai teorētiskas izredzes pakāpties uz sesto pozīciju – pēdējo, kas garantē vietu izslēgšanas turnīrā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.