Menu
 

Siguldas badmintonisti Latvijas Universiādē izcīnījuši visu kalumu medaļas

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Latvijas Badmintona federācija Foto - Latvijas Badmintona federācija

Latvijas XXIX Universiādes badmintona turnīrā Jelgavā piedalījās 26 dalībnieki, kuri pārstāvēja sešas Latvijas augstskolas – RTU, RSU, LU, LLU, DU un LSPA. Turnīrā piedalījās arī pieci ārvalstu studenti, kuri pārstāvēja Vāciju, Indiju un Šrilanku.

Pilnu medaļu komplektu izcīnīja siguldiete, Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas studente Jekaterina Romanova. Vienspēļu turnīrā viņa bija pārliecinoši labākā, jauktajās dubultspēlēs pārī ar novadnieku Uvi Raivi Kronenbergu ieņēma trešo vietu, bet sieviešu dubultspēlēs ieguva otro vietu kopā ar citu LSPA studenti un kalnu slēpotāju Leldi Gasūnu, kura piedalījusies Soču un Phjončhanas ziemas olimpiskajās spēles. Finālā Siguldas duets sīvā cīņā ar 19:21, 21:19, 18:21 piekāpās Terēzei Balodei un Annijai Kuzmai no Rīgas Tehniskās universitātes.

Vēl Siguldu Universiādē pārstāvēja Rīgas Stradiņa universitātes students Jānis Norvelis, kurš izcīnīja sudraba medaļu jauktajās dubultspēlēs pārī ar Olgu Mihailovu un bronzu vienspēlēs.

Vīru konkurencē RTU students Reinis Krauklis izcīnīja visas trīs iespējamās zelta medaļas, tādējādi kļūstot par Latvijas Universiādes absolūto čempionu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.