Menu
 

Foto: Siguldas badmintonistēm divas uzvaras LABL piektajā posmā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Siguldas badmintona klubs Foto - Siguldas badmintona klubs

Latvijas Apvienotās badmintona līgas priekšpēdējā piektā posma turnīros nedēļas nogalē Siguldā mājiniekiem izdevās izcīnīt divas uzvaras – abas dāmu konkurencē. Laukuma saimniekiem sīvu konkurenci izrādīja Rīgas badmintonisti un viesi no Biržiem.

Dāmu vienspēļu turnīra finālā tikās divas Siguldas badmintona kluba pārstāves – Monika Radovska pārliecinoši ar 21:9, 21:14 pieveica Jekaterinu Romanovu. Spēlē par trešo vietu siguldiete Anna Kupča piekāpās Diānai Stognijai no Rīgas 20:22, 16:21.

Arī dubultspēļu turnīra fināls bija Siguldas spēlētāju “iekšējā lieta” – Liāna Lenceviča un Jekaterina Romanova pieveica Annu Kupču un Anniju Rulli-Titavu 21:13, 21:6.

Vīru turnīros pārāki izrādījās rīdzinieki – vienspēļu turnīra finālā Reinis Krauklis ar 21:15, 21:10 uzvarēja Paulu Gurecki, bet dubultspēlēs pirmo vietu ieguva Pauls Gureckis un Edijs Līviņš. Savukārt jauktajās dubultspēlēs triumfēja Toms Preinbergs un Anita Švalbe.

Mazāk pieredzējušo badmintonistu B grupas turnīros divas uzvaras guva Inga Jaunīte no Cēsu sporta kluba “Saulrīti”, kura vienspēļu finālā pārspēja siguldieti Diānu Lenceviču, bet dubultspēlēs pārī ar Beatrisi Ivanovu – D.Lenceviču un Paulu Mackēviču. Trešo vietu ieņēma Madara Mackēviča un Anete Priedniece. Savukārt vīriem dubultuzvaru guva Sauļus Pipīne no Biržiem, kurš gan vinnēja individuālās sacensības, gan pāru cīņās kopā ar Mindaugu Trību finālā apspēlēja siguldiešus Oskaru Akmeni un Dāvi Strazdiņu 20:22, 21:18, 21:15.

Kā ierasts, paralēli LABL galvenajiem turnīriem norisinājās arī jauniešu sacensības divās vecuma grupās, kurās labākie bija Siguldas jaunie badmintonisti. U11 vecuma grupā uzvarēja Jaroslavs Aleksejevs un Letīcija Ļeonova, bet U15 grupā – Ričards Līdaks un Laura Petrovska.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.