Menu
 

Foto: Siguldā noslēdzies "S!–Slēpo 2019" slēpošanas sacensību seriāls

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Ceturtdien “Fischer” Slēpošanas centrā Siguldā vairāk nekā 80 dalībnieku startēja šīs sezonas pēdējās slēpošanas sacensībās – “S!-Slēpo” trešajā posmā. Visos posmos kopā piedalījušies 160 dalībnieku, liecina rīkotāju informācija.

Sacensību seriāla trešajā posmā bija jāveic laika kontroles braucieni atbilstoši vecuma grupai. SV-6 grupai bija jāveic 200 metru aplis līdz 10 minūtēm, SV-8 grupai līdz 15 minūtēm, SV-10 , SV-12, SV-14 grupām bija jāveic 1,2 kilometru aplis līdz 30 minūtēm, savukārt SV-16 – SV-60 grupām bija jāveic 1,2 kilometru aplis līdz 60 minūtēm.

Dalībnieki katrā posmā tika vērtēti noteiktās vecuma grupās, un grupas kopvērtējums tika aprēķināts, summējot katra dalībnieka divu labāko posmu punktu summu (bija obligāti jāpiedalās vismaz divos posmos).

Kopvērtējumā par šīs sezonas “S!-Slēpo  2019” sacensību seriāla uzvarētājiem savās vecuma grupās kļuva: Marta Broka un Eduarts Juškevics SV-6 grupā, SV-8 grupās Elīna Egle un Norberts Novicāns, SV-10 grupās Milda Ozoliņa un Leo Bilāns, SV-12 grupās Keita Marcinkeviča un Bruno Bilāns, SV-14 grupās Patrīcija Buša un Tomass Randa, SV-16 grupās Estere Lācīte un Rainers Paeglis, V-juniori grupā Ronalds Lūkins, SV-20 grupās Anna Konovalova un Daniels Kārkliņš, SV-30 grupās Madara Alberte – Habermane un Edgars Kokorevičs, SV-40 grupās Signe Turauska un Māris Savickis, V-50 grupā Aigars Bundzinieks un SV-meistari grupās Anita Zālīte un Vairis Krauklis.

“S!–Slēpo 2019” sacensību seriāla mērķis ir popularizēt distanču slēpošanas sporta veidu iedzīvotāju vidū, veicināt saturīgu brīvā laika pavadīšanu, kā arī nodrošināt pilnvērtīgus gatavošanās procesus citiem nozīmīgiem slēpošanas pasākumiem un sacensībām.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.