Menu
 

Salaspils handbolisti sezonu noslēdz pēdējā vietā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Latvijas Handbola federācija Foto - Latvijas Handbola federācija

Jau piekto gadu pēc kārtas “Salaspils/Mērnieks ZM” handbolisti Latvijas pirmās līgas turnīru noslēdz pēdējā, šoreiz astotajā vietā. Sezonas 14 spēlēs viņiem izdevās izcīnīt divas uzvaras – par vienu mazāk nekā pērn un par vienu vairāk nekā vēl pirms gada.

Pamatturnīra pēdējo spēli Salaspils handbolisti aizvadīja otrdien savās mājās pret Ludzas sporta kluba “Latgols” junioru komandu. Laukuma saimnieki sāka vareni – pēc sešām minūtēm 5:0. Taču tikpat ātri viesi atspēlējās (6:6), un līdz puslaika beigām cīņa ritēja punkts punktā.

Pēc pārtraukuma pirmajās desmit minūtēs jau ludzānieši iekrāja piecu vārtu pārsvaru (16:21) un labu laiku to ari saglabāja. Sešas minūtes līdz beigām “Salaspils/Mērnieks ZM” starpību samazināja līdz minimumam (27:28), tomēr pēdējie četri metieni mērķi nesasniedza, un viņiem nācās piedzīvot kārtējo zaudējumu – 27:31.

Artūrs Ozerskis guva 10 vārtus, taču realizēja tikai pusi izdarīto metienu. Eduarda Malahova kontā pieci un Artūra Lejiņa – četri precīzi raidījumi. Ar četriem punktiem 14 mačos salaspilieši palika astotajā vietā, par sešiem punktiem atpaliekot no septītās pozīcijas

Pamatturnīru ceturtajā vietā ar 14 punktiem (6 uzvaras, 2 neizšķirti, 6 zaudējumi) noslēdza Ulbrokas sporta kluba komanda, kas ceturtdaļfinālā sacentīsies ar piektās vietas īpašniekiem – tie kļūs zināmi pēc konkurentu pēdējām spēlēm šīs nedēļas nogalē.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.