Menu
 

Rīgas florbola čempionāta līderu duelī Saulkalne pārspēj Carnikavu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Dramatiskā Rīgas atklātā florbola čempionāta līdervienību savstarpējā spēlē Carnikavā mājinieku komanda piekāpās “Saulkalnes” florbolistiem un zaudēja pirmo vietu pamatturnīra noslēguma turnīra tabulā. Uzvaras guvušas divi citi Pierīgas klubi no Ikšķiles un Baložiem.

FK “Carnikava” florbolisti mājas spēles pirmajās 11 minūtēs “Saulkalnes” vārtos bija iemetuši piecas bumbiņas un vēl trešās trešdaļas saglabāja četru vārtu pārsvaru (10:6). Taču tad situācija laukumā pilnībā izmainījās, viesi desmit minūšu laikā iemeta septiņus golus un svinēja uzvaru 13:11.

Carnikaviešu rindās ar trim vārtu guvumiem un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Jānis Kozlovskis un Jānis Boroduška, bet “Saulkalnes” sastāvā rezultatīvākie bija Edgars Zeidlers (4+0), Patriks Brieže (3+0) un Andis Levītis (2+2).

Astoņu spēcīgāko klubu turnīra tabulā pēc 14 otrā posma spēlēm “Saulkalne” ieguva 59 punktus un apsteidza “Carnikavu”, kas finišēja ar 56 punktiem.

Trešajā vietā ar 50 punktiem ir florbola klubs “Ikšķile”, kas pamatturnīra pēdējā mačā, gūstot pēdējos piecus vārtus, ar 7:3 pieveica “JagerTeam” florbolistus (Raimondam Zemzālem 3+1, Tomam Dālem 2+0).

Spēlē ar “JagerTeam” uzvaru guva arī FBK “Baloži” – 10:4 (Endijam Umbertam Barrusam 4+0, Edvardam Pigarevam 3+1). Baložu florbolistiem ir 20 punktu 13 spēlēs, sestā pozīcija tabulā un atlikusi vēl viena spēle.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.