Menu
 

Salaspils dambretistēm iespaidīgi panākumi Latvijas jaunatnes čempionātā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - dambrete.lv un salaspils.lv Foto - dambrete.lv un salaspils.lv

Latvijas jaunatnes čempionātā 64 lauciņu dambretē komandu vērtējumā trešo vietu izcīnījuši Salaspils jaunie dambretisti, kuri klasiskās dambretes, ātrās dambretes un ātrspēles turnīros četrās vecuma grupās izcīnīja trīs zelta, trīs sudraba un trīs bronzas medaļas.

Īpaši iespaidīgi bija Salaspils meiteņu rezultāti U13 vecuma grupā. Klasiskajā dambretē viņas aizņēma visu doga pjedestālu – par čempioni kļuva Valda Vasariete (15 punkti no 18 iespējamiem), otrā bija Alisa Orlova un trešā Diāna Stecka (abām pa 14 p.). Savukārt ātrajā dambretē un ātrspēles turnīrā pirmās divas vietas izcīnīja Diāna Stecka un Valda Vasariete.

Salaspiliešiem vēl arī divas bronzas medaļas – U13 grupā puišiem ātrspēlē to ieguva Kirils Gavlass, bet jaunākajā U8 grupā ātrajā dambretē Elizabete Anspaka (klasiskajā dambretē un ātrspēlē viņa bija ceturtā). Tuvu godalgām bija Mārtiņš Budreika, kurš U13 grupā ieņēma ceturto vietu gan klasiskajā, gan ātrajā dambretē.

Latvijas jaunatnes čempionātā starp labākajiem bija vēl vairāki Pierīgas novadu dambretisti. Ceturto vietu U8 grupas ātrspēles turnīrā ieņēma Olivers Ķirsis no Siguldas sporta skolas un Ance Zalmane U13 grupas ātrās dambretes sacensībās. Ceturtais vecākās U16 grupas ātrās dambretes un ātrspēles turnīros bija viņu novadnieks Renards Helfrehts, bet vienu piekto un vienu sesto vietu ieguva Vilnis Lembergs.

Piekto vietu U8 grupā klasiskajā dambretē ieguva Letīcija Bamblovska no Baložiem, ātrajā dambretē piektā bija siguldiete Dārta Daugule, bet ātrspēlē Alise Bondarenko, Amanda Rukmane un Dārta Daugule noslēdza labāko septiņnieku.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.