Menu
 

Siguldas badmintonistiem sudraba medaļas Latvijas klubu čempionātā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Siguldas badmintona klubs Foto - Siguldas badmintona klubs

Nedēļas nogalē Tērvetes novada sporta hallē Kroņaucē noskaidroti Latvijas klubu komandu čempionāta laureāti badmintonā. Otro vietu reitinga spēcīgāko komandu turnīrā jeb “Top Media” līgā izcīnīja Siguldas badmintona kluba spēlētāji.

“Top Media” Latvijas klubu komandu čempionātā badmintonā A līgā piedalījās 12 komandas. Siguldas badmintonisti pirmajā kārtā bija brīvi, ceturtdaļfinālā pārliecinoši ar 4:0 pieveica Cēsu komandu, pusfinālā ar 3:1 Rīgas Tehniskās universitātes badmintonistus, bet finālā sīvā cīņā piekāpās Rīgas Skolēnu pils un Rīgas badmintona skolas (RSP/RBS) komandai 2:3.

Aināra Gurecka trenētos siguldiešus turnīrā pārstāvēja Liāna Lencēviča, Anna Kupča, Annija Rulle-Titava, Artūrs Akmens, Oskars Akmens un Jānis Norvelis. Finālā uzvaras abos vienspēļu mačos guva Lencēviča un Akmens, bet trijos dubultspēļu mačos pārāki bija rīdzinieki.

Piektajā vietā ierindojās badmintona kluba “Baloži”/”Fischer” vienība, kas pirmajā kārtā ar 3:0 pieveica RSP/RBS otro komandu, ceturtdaļfinālā ar 0:4 piekāpās nākamajiem čempioniem no Rīgas, bet turnīrā par 5.-8.vietu uzvarēja RSP/RBS trešo komandu (5:0) un Cēsu badmintonistus (3:2).

Pēc ranga otrajā prestižākajā turnīrā jeb “Megogo” līgā triumfēja Salaspils badmintonisti, kuri finālā pārspēja olainiešus. Salaspiliešiem atsakoties no piedalīšanās "Top Media" turnīrā, šo iespēju izmantoja Olaines badmintonisti, taču piedzīvoja zaudējumu jau pirmajā cīņā. Savukārt “Megogo 2” līgā otrajā vietā ierindojās Jaunolaines komanda.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.