Menu
 

Ropažu futbolisti atgūst Pierīgas čempionu titulu Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Pierīgas izglītības, kultūras un sporta pārvalde Foto - Pierīgas izglītības, kultūras un sporta pārvalde

Pēc gada pārtraukuma par Pierīgas novadu sporta spēļu telpu futbola turnīra uzvarētājiem kļuvuši Ropažu novada futbolisti. Otrajā vietā ierindojās pagājušā gada čempioni Stopiņu novada pārstāvji un trešajā – Babītes novada komanda.

Zaķumuižas sporta zālē brīvdienās bija pulcējušās nedēļu iepriekš notikušo priekšsacīkšu turnīru labākās komandas. Rīta pusē kopvērtējuma vietas no piektās līdz septītajai bija plānots sadalīt Baldones, Siguldas un Ķekavas futbolistiem, taču siguldieši uz turnīru neieradās, un mačā par piekto vietu ķekavieši uzvarēja baldoniešus 8:5.

Turnīru par 1.-4.vietu bez zaudējumiem izdevās pabeigt mājiniekiem Ropažu novada futbolistiem. Izšķirošajā spēlē par pirmo vietu viņi ar 4:1 pārspēja Stopiņu novada komandu. Iepriekš ropažnieki ar 5:1 bija pieveikuši Babītes novada vienību un slēdza miera līgumu ar salaspiliešiem – 5:5.

Stopiņu futbolistiem, kuriem vismaz līdz nākamajam gadam nācās šķirties no Pierīgas čempionu titula, izdevās uzvarēt abās pārējās spēlēs – 3:1 pār Salaspili un 5:3 pār Babīti. Savukārt cīņā par trešo vietu Babītes futbolisti ar 5:3 izrādījās pārāki pār salaspiliešiem, kuri vienīgie atņēma punktus čempioniem, tomēr palika ceturtajā vietā.

Pierīgas novadu sporta spēles maijā turpināsies ar orientēšanās sacensībām Lilastē un florbola turnīru.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.