Menu
 

Siguldas Sporta centrs atzīmē divu gadu jubileju

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Siguldas Sporta centrs 15. aprīlī svin savu divu gadu jubileju un visas nedēļas garumā līdz pat Lieldienām ikvienu klientu priecēs ar vairākiem pārsteigumiem. Līdz 21.aprīlim ūdens atrakciju parks būs pieejams ar 25% atlaidi, savukārt visi tie, kas dosies pie mums uz Spēka zāli vai jebkuru grupu nodarbību, saņems atlaižu kuponu 25% ūdens atrakciju parkam, kuru varēs izmantot līdz pat 20.jūnijam.

Sadarbībā ar kafejnīcu “Eklērs” ikviens tās apmeklētājs par īpašu cenu varēs iegādāties saldējumu, bet, pērkot rīta vai pusdienas kafiju, bezmaksas saņems kādu saldu pašcepto gardumu no kafejnīcas, informēja Sporta centrā.

Kopš Siguldas Sporta centra atvēršanas 2017.gada aprīlī, tas ir apmeklēts vairāk nekā 273 tūkstošus reižu, un ievērojamais apmeklētāju skaits Siguldas Sporta centru ir ierindojis kā vienu no apmeklētākajām vietām Siguldā.

Šobrīd Siguldas Sporta centrs piedāvā uz pusi vairāk grupu nodarbības nekā savā pirmajā darbības gadā un ir apņēmības pilns priecēt savus klientus ar jaunām nodarbībā arī jaunajā gadā. Šajā gadā tika uzsāktas vairākas jaunas grupu nodarbības – vispārējās fiziskās nodarbības bērniem un jauniešiem, zumba, tabata, vispārattīstošā vingrošana skolēniem, “body bike”, klinšu kāpšana un teniss, kā arī tika izveidota peldētapmācības skola, kurā septiņās dažāda vecuma grupās savas peldētprasmes uzlabo vai no jauna iegūst vairāk nekā 330 bērnu.

Aizvadītajā gadā Siguldas Sporta centrā notika vairāki ievērojami sporta pasākumi – vieglatlētikas sacensības “Siguldas pavasaris 2018”, skolu sacensības volejbolā “Top! kauss 2018”, Siguldas Robotu kauss 2018, 10. starptautiskais džudo turnīrs “Sigulda 2018”, Latvijas Basketbola līgas trešās divīzijas spēles, Latvijas čempionāts badmintonā, Siguldas pusmaratons, sporta deju sacensības “Siguldas rudens”, Pavasara un rudens Veselības un sporta nedēļa, telpu orientēšanā sadarbībā ar biedrību “Siguldas takas” un citi pasākumi.

  1. gada decembrī Siguldā pirmo reizi norisinājās Pasaules kausa posms skeletonā un bobslejā, un Siguldas Sporta centrā fiziskos treniņus aizvadīja ne tikai Latvijas izlases skeletonisti un bobslejisti, bet arī vairāk nekā 160 pasaules līmeņa sportisti un viņu treneri no 15 valstīm. No sportistiem un viņu treneriem tika saņemts augsts novērtējums par Siguldas Sporta centra iespējām kvalitatīvi sagatavoties sacensību startiem. Savus treniņus arī šajā gadā Siguldas Sporta centrā turpināja aizvadīt Latvijas un citu valstu kamaniņu sporta izlases, kuras gatavojās jaunajai sezonai un Pasaules kausa posmam kamaniņu sportā Siguldā.

Nākamā gada plānā ir iecerēts izveidot boksa zonu Spēka zālē, dažādot grupu nodarbības, paplašināt “body bike” nodarbību skaitu un dubultot ekipējumu, kā arī turpināt peldētapmācības skolas veiksmīgu attīstību, sola Siguldas Sporta centra pārstāvji.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.