Menu
 

"Miesnieki"/"Ķekava" gūst uzvaru Latvijas regbija čempionāta mačā

  • Autors:  LETA
Foto - Jeļizaveta Iļjina Foto - Jeļizaveta Iļjina

Latvijas čempione klasiskajā regbijā "Miesnieki"/"Ķekava" ceturtdien svinēja uzvaru pašmāju čempionāta spēlē. Dodot atpūtu vairākiem izlases kandidātiem un komandas līderiem, "Miesnieki"/"Ķekava" ar 41:27 uzvarēja LMT/"Ežus".

Uzvarētāju rindās ar trim piezemējumiem izcēlās Mairis Grīva.

"Lai gan devām atpūtu vairākiem saviem līderiem, tas netraucēja izcīnīt drošu uzvaru. Tomēr atkal pieļāvām daudz tehniskā brāķa, kā arī netika ievērota spēles disciplīna, līdz ar to neraksturīgi daudz pārkāpām noteikumus. Labi, ka tikai retu reizi pretinieki par to mūs sodīja. Jāizceļ Grīva, kurš jau pirmajā puslaikā veica trīs piezemējumus, neskatoties uz to, ka iepriekšējā nedēļas nogalē aizvadīja smagu turnīru Amsterdamā. Uzbrukumā un aizsardzībā aktīvi darbojās Andrejs Mantinieks un Kristers Spalva, arī pieredzējušie uzbrucēji darbojās pietiekami droši. Diemžēl pagaidām tikai brīžiem demonstrējam čempioniem atbilstošu spēli," norādīja "Miesnieki"/"Ķekava" galvenais treneris Kristaps Andersons.

"Miesnieki"/"Ķekava" regbistiem šī bija trešā uzvara sezonā, kas ļauj atrasties kopvērtējuma galvgalī.

Šogad Latvijas čempionātā spēlē piecas komandas, kas aizvadīs divu apļu turnīru, čempionu noskaidrojot pēc regulārās sezonas rezultātiem. Turnīrā spēlē "Miesnieki"/"Ķekava", "Garkalne"/"Livonia", LMT/"Eži", "Jūrmala" un "Fēnikss".

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.