Menu
 

Pierīgas futbola klubi iesaistījušies cīņā par Latvijas kausu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - AFA "Olaine" Foto - AFA "Olaine"

Latvijas kausa izcīņas otrā posma otrās kārtas pirmajā spēlē Jaunmārupes stadionā Mārupes sporta centra komanda ar 3:5 piekāpās “Caramba Rīga” futbolistiem un izstājās no cīņas par trofeju. Sacensības turpina vairāki citi Pierīgas klubi, kas sezonu aizvada Latvijas pirmajā un otrajā līgā.

Mārupes futbolisti trešdienās spēlē otrajā puslaikā likvidēja divu vārtu deficītu un panāca neizšķirtu 3:3, taču jau brīdi vēlāk ieraidīja bumbu savos vārtos un pēc tam arī ielaida piekto golu – 3:5. Ar precīziem sitieniem izcēlās Dāvis Vilcāns, Valters Lapinskis un Rainers Veide.

Latvijas kausa otrā posma pirmajā kārtā 14.jūnijā plkst. 19.15 Upesciema stadionā tiksies futbola skolas “Alberts” un “Dinamo Rīga/Staicele” futbolisti. 15.jūnijā plkst. 15.30 FK “Auda” savās mājās Ķekavā uzņems FK “Tukums 2000” futbolistus. 16.jūnijā plkst. 18.30 Olainē savstarpējo maču aizvadīs pirmās līgas klubi “Super Nova” un Rēzeknes futbola akadēmija. 18.junijā plkst. 20.00 “Audas” stadionā sacentīsies futbola klubi “Alberts” un “Lielupe”, bet 19.jūnijā plkst. 20.30 turpat spēkiem mērosies SK “Krimulda” un “Keiko” komandas.

Pirmajā posmā FK “Salaspils” ar 4:1 pieveica futbola klubu “Jūrnieks”, FK “Jaunība”/SK “Upesciems” ar 2:1 Jūrmalas sporta skolu un sporta klubs “Krimulda” ar 3:1 “DSVK Traktors” vienību, bet Apvienotā futbola akadēmija “Olaine” piekāpās futbola klubam “Kalupe” 1:2.

Otrā posma pirmajā kārtā Salaspils un Upesciema komandas tiksies savā starpā, bet trešdien tās aizvadīja cīņu Latvijas otrās līgas Centra zonas turnīrā – tā beidzās ar kaujiniecisku neizšķirtu 2:2. FK “Salaspils” labā vārtus guva Kārlis Līcis un Vadims Kuprijanovs, bet FK “Jaunība”/SK “Upesciems” labā – Andžejs Pokšāns un Dāvids Čudars.

Iepriekšējā spēlē Upesciema futbolisti ar 1:3 piekāpās “Ghetto FC” vienībai (vienīgo golu iesita Gunārs Mazvērsītis). Citā Centra zonas mačā pie pirmā punkta sezonā tika FK “Reinards-Ropaži” komanda, kas nospēlēja 1:1 ar sporta kluba “Super Nova” otro vienību, bet jau nākamajā cīņā ropažnieki cieta sagrāvi 1:6 pret “Albatroz SC”, kas viņiem bija septītais zaudējums astoņās spēlēs.

Otrās līgas Ziemeļu zonā uzvaru sēriju turpina turnīra līderi sporta kluba “Krimulda” futbolisti, kuri ar 6:1 apspēlēja FK “Smiltene” otro komandu – četrus vārtus guva Ingvars Sondors, divus Kristaps Vabolis. Savukārt Rietumu zonā Mārupes sporta centra komanda ar 4:0 pieveica futbola klubu “Lielupe” – pa diviem precīziem sitieniem Riharda Tomingasa un Valtera Lapinska kontā.

Sieviešu futbola līgas turnīrā pie punkta tikušas FK “Olaine” futbolistes, kuras izbraukumā nospēlēja 2:2 ar futbola skolu “Metta”. Olainietes otrā puslaika vidū zaudēja 0:2, taču brazīlietes Žulianas Leonelas Margunes un Anželas Ļebedevas precīzie raidījumi ļāva panākt izlīdzinājumu. Savukārt Sieviešu pirmajā līgā piecu zaudējumu sēriju izdevies pārtraukt Ķekavas “Audai”. Mačā pret FK “Laidze”/Talsu NSS vienību Madara Ērika Paidere bumbu vārtos sita divreiz, Klinta Mārtiņjēkaba vienreiz, un “Auda” svinēja uzvaru 3:2.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.