Menu
 

Foto: Jūrmalas velomaratonā uzvar Arvils Vikštrems

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto – Reinis Auziņš Foto – Reinis Auziņš

8.jūnijā pie Dzintaru koncertzāles norisinājās 9. Jūrmalas velomaratons, kas ir viens apmeklētākajiem riteņbraukšanas pasākumiem Latvijā un saulainos laikapstākļos pulcēja vairāk kā 2500 pasākuma apmeklētājus.

Karstajos laika apstākļos garākajā “Isostar” Tautas 30km distancē, finišējot pēc 40 minūtēm un 8 sekundēm šogad uzvarēja iepriekšējā gada ceturtās vietas ieguvējs Arvils Vikštrems (komanda “Elkor RRS”), par vienu sekundi apsteidzot otrā vietas ieguvēju Juri Visocki (Policistu velobiedrība) un Mārtiņu Pētersonu, kas palika trešajā vietā. Dāmu konkurencē attiecīgi ātrākā bija carnikaviete Renāte Rodionova ar laiku 41 minūte un 54 sekundes, aiz sevis atstājot Madaru Ābomu un Lāsmu Elzu Vaivodi.

Ģimenes distancē, kurai starts tika dots jau dienas karstākajā laikā, uzvarēja Agris Zelmenis, kas 15 km distanci veica 26 minūtēs un 44 sekundēs. Tikai ar fotofiniša palīdzību tika noteikti otrās un trešās vietas ieguvēji – Jānis Stucers un Gatis Gruntiņš, kuri uzvarētājam zaudēja attiecīgi 0,7 un 1,1 sekundi.

Pasākumi organizatori bija parūpējušies, lai distances finišā ikviens dalībnieks saņemtu saldumus un godam nopelnīto Jūrmalas velomaratona svētku piemiņas medaļu no metāla, ar kuru varēja nofotografēties pie finiša zonas uzstādītā pasākuma banera.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.