Menu
 

Siguldas badmintonistēm trešā vieta pasaules reitinga turnīrā Paņevēžā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Siguldas badmintona klubs Foto - Siguldas badmintona klubs

Siguldas badmintona kluba pārstāves Jekaterina Romanova un Liāna Lencēviča izcīnījušas trešo vietu dāmu dubultspēļu sacensībās Paņevēžā notikušajā pasaules reitinga turnīrā “RSL Lithuania International”.

Pirmajā kārtā siguldietes ar 21:12, 21:11 pieveica Katarinu Zablocku un Uļjanu Zaharovu no Baltkrievijas, otrajā ar 21:16, 21:18 ar pirmo numuru izliktās lietuvietes Vītauti Fomkinaiti un Gerdu Voitehovsku, ceturtdaļfinālā ar 21:13, 21:17 tika apspēlētas Basja Grodinska un Hollija Ņūvola no Skotijas, bet pusfinālā Jekaterinas un Liānas uzvaras gājienu apturēja Debora Jille un Alisa Tirtosentono no Nīderlandes – 8:21, 13:21.

Vienspēlēs nevienai no Latvijas badmintonistiem pamatturnīrā iekļūt neizdevās. Vistuvāk tam bija J.Romanova, kura izšķirošajā spēlē par vietu pamatsacensībās piekāpās Keitai Frostai no Īrijas 18:21, 12:21, kā arī Monika Radovska, kura zaudēja Dunjai Pelupesī no Šveices 11:21, 12:21.

Pāru cīņās M.Radovska pārī ar Jeļenu Komendrovsku no Krievijas otrajā kārtā atzina jau pieminētā Nīderlandes pāra Jille/Tirtosentono pārākumu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.