Menu
 

Pierīgas jātnieces labākās LJF kausa izcīņas sacensību otrajā posmā iejādē

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Sestdien sporta centrā “Kleisti” notika Latvijas Jātnieku federācijas (LJF) kausa izcīņas sacensību otrais posms iejādē. Sacensību sarežģītākajā shēmā – Lielajā balvā pēc brīvas izvēles programmas – uzvarēja Airisa Penele ar zirgu Licenciado JF no Mārupes novada z/s “Lielceri”, otrā bija Terēze Rozenberga ar Kivi no Baldones novada jātnieku sporta kluba “Mežstrazdiņi”.

 “Tiesneši bija dāsni ar augstām atzīmēm, taču brīvas izvēles shēmās parasti ir labāki rezultāti,” LJF preses dienestam pauda Airisa Penele. “Man brīvas izvēles programmā ir arī vieglāk startēt, jo zinu sava zirga labās īpašības un varu tās izcelt, atbilstoši sakārtojot elementu izpildes secību, lai parādītu iespējami labāko sniegumu. Ja arī mūzika ir atbilstoši piemeklēta, tas dod papildu balles. Tā kā vēroju arī citu sportistu sniegumu, vēlētos uzteikt jaunās sportistes – Aleksandru Sīli un Sintiju Elizabeti Apsīti. Redzams, ka meitenes ir ar potenciālu un viņām patīk strādāt. Visiem jaunajiem sportistiem varētu tikai ieteikt biežāk braukt uz sacensībām ārpus Latvijas, lai gūtu pieredzi un tiektos uz augstākiem mērķiem.”

Vēl vienu uzvaru Airisa Penele guva jaunzirgu grupā ar Latoki Secret. No Pierīgas klubu pārstāvjiem vēl pirmās vietas ieguva Līga Ģīle ar Milenium no Babītes novada sporta kluba “Temperaments” “Shēma II”amatieru grupā, kā arī ropažnieks Mareks Jedinaks ar Princis Narcis (JSK “Mežstrazdiņi”) paralimpiskajā iejādē.

LJF kausa izcīņas trešais posms iejādē paredzēts 17. augustā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.