Menu
 

Mārupes riteņbraucējiem septiņas medaļas BMX čempionāta ceturtajā posmā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Mārupes BMX klubs Foto - Mārupes BMX klubs

Burtnieku novada "Avotos" 344 dalībniekus nedēļas nogalē pulcēja “SMScredit.lv” BMX čempionāta ceturtā posma sacensības. Tajās startēja ne tikai riteņbraucēji no Latvijas un pārējām Baltijas valstīm, bet arī Somijas, Zviedrijas, Krievijas un Baltkrievijas.

Mārupes BMX kluba komandai, kas Burtniekos bija ieradusies vairāk nekā 40 sportistu sastāvā, šoreiz izdevās izcīnīt septiņas godalgotās vietas, tajā skaitā divas uzvaras.

Krūzeru 17/29 grupā nepārspēts palika Kristaps Ezītis, bet B12 vecuma grupā puišiem mārupieši ieguva pat divas medaļas. Emīls Allers uzvarēja trijos priekšbraucienos, pusfinālā bija otrais, bet finālā izcīnīja uzvaru. Trešo vietu izšķirošajā braucienā ieguva Renārs Ruža, bet Adrians Jermakovs, kurš bija vinnējis četrus iepriekšējos braucienos, palika astotais.

Mārupes BMX braucējiem vēl arī četras trešās vietas. B7 grupā to ieguva Jorens Dimze, B10 grupā Markuss Domorackis, CR17/29 grupā Deivids Bruno Bergmanis, bet B13 grupā, kurā otrais bija carnikavietis Kristers Apels no “BMX Rīga/RRS” komandas, trešo vietu ieņēma Daniels Ozols.

Jāatgādina, ka BMX čempionāta septītajā sezonā iekļauti septiņi posmi, atlikušie paredzēti Madonā, Smiltenē un Rīgā. Sacensību seriāls orientēts uz bērnu un jaunatnes grupu sportistiem, taču vienlaikus, posmos startēs arī pieaugušo grupu sportisti, tostarp Latvijas izlases sportisti.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.