Menu
 

Ogres novadā gaidāms velofotoorientēšanās seriāla "Apceļo kaimiņus" trešais posms

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto: www.ikskile.lv Foto: www.ikskile.lv

6. jūlijā, pašā vasaras plaukumā, esošie velofotoorientēšanās seriāla "Apceļo kaimiņus" dalībnieki, kā arī vienkārši velobraukšanas entuziasti, kuri vēl nav izmēģinājuši spēkus šajā nodarbē, tiek aicināti piedalīties orientēšanās sacensībās ar velosipēdu Ogres novadā.

Velofotoorientēšanās seriāls tiek rīkots otro gadu un ir iemantojis lielu popularitāti gan azartiski noskaņoto velobraucēju, gan ģimeņu vidū kā kopīga laika pavadīšanas iespēja, norāda organizatori.

Velobraucēji tiek iedalīti divās grupās: izklaides grupa, kurā ir pieaugušais/-šie un vismaz viens bērns līdz 14 gadu vecumam; azarta grupa, kurā ir pieaugušais/-šie un/vai bērni no 15 gadu vecuma. Vismaz vienam dalībniekam grupā ir jābūt pilngadīgam.

Lai piedalītos, ir jāizveido komanda no diviem līdz pieciem cilvēkiem, jāreģistrējas elektroniski ej.uz/velofotoOgre2019, līdz startam jāsagatavo savs un bērnu velosipēds, jāuzlādē fotoaparāts vai mobilais telefons. Dalība ir bez maksas, vēsta pasākuma rīkotāji. Pilns nolikums: www.daugava.travel/akcijas.

Velobraucienā varēs iepazīt apkārtējo novadu krāšņākos dabas skatus, interesantākos kultūrvēstures objektus un aktīvās atpūtas iespējas. Tiks apbalvoti katra posma pirmo trīs vietu ieguvēji, bet balvas saņems arī citi dalībnieki dažādās nominācijās.

Nākamie sacensību posmi: Ropažu novadā – 20. jūlijā, Baldones novadā – 3. augustā, Stopiņu novadā – 17. augustā, Salaspils novadā – 7. septembrī, Mārupes novadā – 21. septembrī. Drīkst piedalīties vairākos posmos, atzīmē organizatori.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.