Menu
 

Aptauja Garkalnē. Kā vērtējat Garkalnes novada vadītāja darbu? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Foto: Liene Ozola Foto: Liene Ozola

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Juris Pūce ("Attīstībai/Par!") pieprasījis Garkalnes novada domes priekšsēdētājam Mārtiņam Gunāram Bauzem-Krastiņam sniegt paskaidrojumus par Valsts kontroles veiktajā pārbaudē atklātajiem pārkāpumiem. Kā liecina ziņojumā pieejamā informācija, Garkalnes novada domes vadība ilgstoši ir pārkāpusi pašvaldību darbību reglamentējošos likumus, kā arī domes vadība un deputāti nav ievērojuši pašu pieņemtos saistošos noteikumus.

Edmunds, strādā skolā
Mani viņa darbs apmierina. Esmu arī iepazinies ar Valsts kontroles ziņojumu, un varu teikt, ka tur nav minēti konkrēti fakti, bet tikai izteiktas aizdomas.

 

Renāte, pensionāre, ilggadēja skolas darbiniece
Mēra darbība mani apmierina, jo vienmēr, kad esam kaut ko prasījuši, tas ticis izpildīts – protams, iespēju un likuma robežās.

 

Guntars, apkārtnes labiekārtotājs
Viņš ir ļoti atsaucīgs. Ja cilvēki vēršas pie viņa ar savām vajadzībām, tas tiek ātri risināts. Protams, ja neviens neko nesaka, tad arī nevar zināt, ka ir kādas problēmas.

 

Ojārs, bezdarbnieks
Es neko nezinu par viņa darbību. Neinteresējos par to.

 

Arnolds, strādā "Rīgas satiksmē"
Apmierina. Mums viss ir labi, un lēnām novada attīstība notiek uz priekšu. Ne jau tie jaunie, kas varētu nākt vietā, uzreiz spēs kaut ko citādi izdarīt.

 
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.