Menu
 

Aptauja Inčukalnā. Kā mainījusies jūsu ikdiena ārkārtējās situācijas laikā? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Foto: LETA un Liene Ozola Foto: LETA un Liene Ozola

Ārkārtējās situācijas laikā stipri mainījušies gan cilvēku iepirkšanās paradumi, gan tas, kā un kādu informāciju viņi visbiežāk meklē internetā. Pilnīgi citāda ir darba organizācija uzņēmumos, valsts un pašvaldību iestādēs. Mācību process skolās un augstākajās mācību iestādēs notiek attālināti. Un tās ir tikai dažas no pārmaiņām cilvēku ikdienas paradumos. Gluži tāpat ir mainīti plāni par ceļojumiem un izklaidēm. Strauji attīstās nepieciešamība attīstīt tehnoloģijas un prasmes ar tām darboties.

Millija, pensionāre
Šobrīd mazāk eju ārā no mājas – tās ir būtiskākās izmaiņas. Līdz ar to man vairāk laika atliek grāmatu lasīšanai. Varu izlasīt tās grāmatas, kurām iepriekš nepietika laika.

 

Pjotrs, 2. grupas invalīds
Šo laiku izjūtu kā šausmīgu, jo daudziem sāk pietrūkt naudas. Kas attiecas uz mani – es cenšos izdzīvot.

 

Lidija, pensionāre
Uz veikalu tagad eju retāk. Šodien aizgāju, bet nākamo reizi iešu tikai pēc divām dienām. Cenšos vairāk laika pavadīt dārziņā – tur ir mazāk cilvēku un svaigs gaiss.

 

Jānis, strādā skolas tehniskajā dienestā
Apkārt ir tukšs, cilvēku ir daudz mazāk – to ļoti jūt. Bet lielākās pārmaiņas ir saistītas ar manu darbu. Skolā viss ir tukšs, tāpēc, no vienas puses, ir labi – varam izdarīt iekrājušos darbus.

 
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.