Menu
 

Ulbrokas florbolisti atspēlē triju vārtu deficītu, tomēr piedzīvo zaudējumu Talsos

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

“LH.LV”/”Oxdog Ulbroka” kluba florbolistiem nav izdevies atgriezties Latvijas virslīgas čempionāta turnīra tabulas pirmajā vietā. Trešdien viņi aizraujošā cīņā piedzīvoja zaudējumu šāgada pirmajā spēlē viesos pret Talsu novada sporta skolas/”Krauzers” vienību.

Ulbrokieši vadībā izvirzījās jau otrās minūtes vidū, taču pēc pirmās trešdaļas jau bija nonākuši zaudētājos 2:3. Otrā perioda vidū talsenieki pārsvaru palielināja līdz 6:3, bet līdz pārtraukumam viesi starpību samazināja līdz minimumam. Lai atspēlētos, Ulbrokas komandai bija atlikušas 20 minūtes, un četrarpus minūtes līdz beigām, Edžum Ceriņam realizējot soda metienu, viņi to arī paveica. Tomēr trīs minūtes vēlāk Talsu florbolisti atgriezās vadībā un minimālo pārsvaru saglabāja – Ulbrokai zaudējums 6:7.

Par labāko spēlētāju “LH.LV”/”Oxdog Ulbroka” rindās atzina Ceriņu, kura kontā divi gūti vārti un trīs rezultatīvas piespēles.

Virslīgas turnīra tabulā Ulbrokas klubs ar 31 punktu 15 spēlēs saglabā otro vietu – pirmais ir Cēsu “Lekrings” (33 p., 14 sp.), bet uz trešo pozīciju pakāpušies Talsu florbolisti (30 p., 15 sp.). Desmito vietu ar 16 punktiem 13 mačos ieņem “Ķekava”, kas nākamo spēli aizvadīs 10.janvārī savās mājās pret Kocēnu “Rubeni”.

Latvijas pirmās līgas turnīru sekmīgi atsākuši “Ķekavs Bulldogs” florbolisti. Mājas spēlē pret Grobiņas sporta centra komandu viņi trešās trešdaļas sākumā īsā brīdī iztērēja iepriekš iekrāto divu vārtu pārsvaru (3:3), taču drīz pēc tam nepilnas minūtes laikā divreiz ieraidīja bumbiņu viesu vārtos un pēc tam vēl divreiz – 7:3. Divreiz precīzs bija Kristaps Laugalis.

Rietumu grupas tabulā ķekavieši panākuši piektajā vietā esošo “Saulkalnes” komandu – abām nu ir pa 19 punktiem 12 mačos.

Ar ļoti pārliecinošu uzvaru jauno gadu Rīgas atklātajā florbola čempionāta trešdien sāka florbola klubs “Carnikava”. Pazaudējuši 3:0 pārsvaru un nokļuvuši zaudētājos 3:4, carnikavieši izbraukuma spēlē Spuņciemā pret “Datu tehnoloģijas grupu” iemeta nākamos desmit golus pēc kārtas un triumfēja 13:5. Četrus vārtus uzvarētājiem guva Jānis Boroduška, pa diviem – Jānis Kozlovskis, Jēkabs Krists Vīmanis un Ralfs Stratans.

Rīgas čempionāta tabulā FK “Carnikava” florbolisti pakāpušies uz otro vietu, trešajā ir FBK “Baloži” un sestajā FK “Ikšķile”.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.