Menu
 

Dubultuzvaras Latvijas čempionāta posmā Siguldā gūst Madonas slēpotāji

  • Autors:  Apriņķis.lv
Dubultuzvaras Latvijas čempionāta posmā Siguldā gūst Madonas slēpotāji Foto - "Fischer" Slēpošanas centrs

Raimo Vīgants un Kitija Auziņa no Madonas izcīnījuši uzvaras Latvijas slēpošanas čempionāta otrā posma sacensībās nedēļas nogalē “Fischer” Slēpošanas centrā Siguldā. Jauniešu konkurencē vairākas godalgotās vietas ieguva arī mājinieki siguldieši.

Pirmajā dienā slēpotāji sacentās brīvā stila sprinta distancē, bet otrajā dienā vīri veica 10 un dāmas 5 kilometrus klasiskajā distancē. Sacensībām bija Starptautiskās Slēpošanas federācijas (FIS) statuss.

Sprinta finišā dāmām Kitija Auziņa par sekundes simtdaļu apsteidza Ingu Paškovsku, bet trešajā vietā ierindojās Aļona Lazerka no Baltkrievijas. Klasiskajā 5 km slēpojumā Auziņa otrās vietas ieguvēju Lazerku pārspēja par astoņām sekundēm, bet Paškovka šoreiz ieņēma trešo vietu.

Vīru konkurencē abās dienās nepārspēts palika Raimo Vīgants. Otrais abās sacensībās bija Igors Cvetovs no Baltkrievijas, bet trešo vietu pa reizei ieguva Ilvars Bisenieks no Madonas un Jānis Šņoriņš no Talsiem.

Pa vienai uzvarai jauniešu konkurencē izcīnīja Siguldas sporta skolas audzēkņi. Sprintā V12 vecuma grupā uzvarēja Bruno Bilans, bet “klasikā” S18 grupā – Kristīne Brunere. Otro vietu klasiskajā distancē un trešo vietu sprintā ieņēma Keita Marcinkēviča (S12) un Sandijs Suhānovs (V16). Vēl otrās vietas ieguva un Jēkabs Vītols (V18), trešās – Amanda Miltiņa (S16), Viesturs Veits (V20) un Kristaps Paio (V12).

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.